Orion Automotive gaat verhuizen. Voor de verkoop heeft dit geen invloed. Enkel kan er sporadisch een lichte vertraging ontstaan bij het uitleveren, hiervoor vragen wij uw begrip. Tot nader bericht kunnen we geen montages inplannen en uitvoeren.

Nieuwe bedrijfspand

Update 21-9-2022:

Bouw nieuwe bedrijfspand Orion Automotive begonnen

Extra oppervlakte creëert ruimte voor internationale ambities


Heuglijk nieuws. 7 juni 2022 jongstleden zijn de werkzaamheden begonnen aan het nieuwe bedrijfspand van Orion Automotive. Het gebouw, aan de Voltaweg 1 in Veghel, biedt extra ruimte voor de opslag, verkoop en productie van het volledige Orion assortiment. Algemeen directeur Gerry Goormans is verheugd: “Orion groeit bijna letterlijk uit zijn voegen. Daarom snakken we naar extra ruimte en betere faciliteiten. Het nieuwe pand voorziet in deze behoeften, waardoor onze internationale groeiambitie alle ruimte krijgt. Dit wordt een flinke stap vooruit!”

Extra ruimte noodzakelijk
Al sinds haar oprichting in 1999 legt Orion Automotive mooie groeicijfers voor. In april 2020 is het bedrijf overgenomen. Onder de vleugels van de nieuwe eigenaar komt de groei in een internationale stroomversnelling. De eerste stappen zijn inmiddels gezet. Het assortiment is verbreed en het personeelsbestand dijt steeds verder uit. Door deze investeringen bieden de huidige panden in Veghel en Schijndel onvoldoende ruimte. Een flinke uitbreiding in het bedrijfsoppervlak is daarom noodzakelijk.

Goed zichtbaar vanaf de A50
Alle Orion Automotive bedrijfsonderdelen verhuizen naar het nieuwe pand met een totale oppervlakte van 5.500 m2. De zwarte loods van 4.500 m2 wordt volledig gereserveerd voor opslag-, distributie- en productie van het Orion assortiment. Uiteraard is goed nagedacht over de logistieke doorstroom. Zo is het magazijn verbonden met twee overdekte laaddocks voor vrachtwagens en een extra laadpoort voor bedrijfswagens. De overige ruimte (à 1.000 m2) komt volledig ter beschikking van de commerciële teams. Op de begane grond vindt u goed verlichte showroom, met daarboven twee verdiepingen met kantoor- en vergaderruimtes. Echt ieder team zet een ruimtelijke stap voorwaarts. Als bonus torent het pand 12 meter boven de grond uit naast de A50. Hierdoor is Orion niet te missen door de chauffeurs die aan 100 km/u voorbijrazen.

Meer comfort voor alle gebruikers
Eind 2021 heeft Orion Automotive architectenbureau Mamu ingehuurd. Zij kwamen al snel met enkele uitdagende schetsen. Het gekozen ontwerp verhoogt de efficiëntie van alle logistieke -en productieprocessen. Bovendien gaat de extra ruimte hand in hand met meer comfort voor klanten, medewerkers en leveranciers. Ook qua uitstraling slaat Manu architecten de spijker op zijn kop. De loods herkent u aan strakke zwarte gevels, met wit-oranje Orion logo als duidelijk herkenningspunt. Omdat de witte kantoorruimtes letterlijk uit het pand breken, ontstaat een spannend ruimtelijk effect. En betreedt u het Orion-terrein? Dan springt de showroom met metershoge ramen in het oog. Hierdoor is direct duidelijk waar u moet zijn, ook als hij het pand voor de eerste keer bezoekt.

Volg de voortgang via onze nieuwskanalen Het nieuwe bedrijfspand wordt medio het 2de kwartaal van 2023 opgeleverd. De komende maanden houden we u via LinkedIn en onze nieuwsbrief op de hoogte over de voortgang. Uiteraard organiseren we een grand opening voor onze zakelijke relaties. Meer informatie hierover volgt zodra de definitieve opleverdatum bekend is.

Orion Automotive nieuwe pand aanzicht snelweg
Orion Automotive nieuwe pand aanzicht Voltaweg

logo orion automotive

Orion Automotive B.V. biedt nu ook de mogelijkheid om onze producten online te bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze webshop.

Wilt u via deze webshop gaan bestellen? Vraag dan uw inloggegevens aan via ons aanvraagformulier. Wij zullen u dan voorzien van gebruikersgegevens. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen gebruik maken van onze webshop.

 
Contact gegevens
Telefoon
+31 (0)413 - 352 537

E-mail:


Adres:
Voltaweg 1 - 5466AZ Veghel

K.v.K. nummer:
17202818
Openingstijden
Ma. - Do. van 08.00h tot 17.00h
Vr. van 08.00h tot 15.00h

Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Orion Automotive official Mercedes VanPartner