ORION AUTOMOTIVE

uw partner in beschermende en functionele
accessoires voor bedrijfswagens.

BEZOEK ONZE WEBSHOP

ONLINE BESTELLEN?

Vraag uw inloggegevens aan
via ons aanvraag formulier.

VRAAG NU UW LOG-IN AAN

Home


Welkom bij Orion Automotive B.V.
Orion Automotive is uw partner in beschermende en functionele accessoires voor bedrijfswagens. Op deze website treft u een overzicht van ons brede assortiment wat wij kunnen leveren. Wij gaan verder dan de sier accessoires en kunnen accessoires naar wens op maken in onze werkplaats.

Onze sidebars, achterbars, raamroosters en pushbars zijn niet zomaar om een bus te verfraaien maar hebben ook zeker een functie. Deze beschermende accessoires zorgen ervoor dat een bus in optimale staat blijft en de berijders extra beschermd zijn.
Ook kunnen wij de bus voorzien van verschillende gemakken zoals een imperiaal om net dat stukje meer laadruimte te creëren of een treeplank om de in en uitstap te vergemakkelijken.
Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht om de bus te verfraaien met verschillende chromen accessoires zoals spiegelkappen, mistlampcovers, deurgrepen of instaplijsten.

De beschermende sidebars met een TÜV/ABE keuring maken wij voor het grootste gedeelte in onze eigen werkplaats. Hierdoor hebben wij de focus op bescherming en kunnen wij u ook maatwerk aanbieden van ontwerp tot en met de montage.

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.
Orion Automotive is dan ook ISO gecertificeerd en een erkend leerbedrijf.

Gevestigd in Veghel, onder de Nederlandse rivieren, heten wij u graag welkom.

logo orion automotive

Orion Automotive B.V. bied nu ook de mogelijkheid om onze producten online te bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze webshop.

Wilt u via deze webshop gaan bestellen? Vraag dan uw inloggegevens aan via ons aanvraag formulier. Wij zullen u dan voorzien van gebruiker gegevens. Alleen geregistreerde gebruikers kunnen gebuik maken van onze webshop.

Contact gegevens


foo icon 1Telefoon
+31 (0)413 – 352 537

foo icon 2E-mail:

Openingstijden


Ma. - Do. van 08.00h tot 17.00h
Vr. van 08.00h tot 15.00h

Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Popup login