ARB Intensity V2 40 LED-combinatielichtbalk

https://www.orionautomotive.com/web/image/product.template/3612/image_1920?unique=5968e8c InStock

EAN: 9332018077998

€ 915,88 excl. BTW € 1.108,21 incl. BTW 915.88 915.88 EUR € 915,88 excl. BTW
€ 0,00
Not Available For Sale

  Deze combinatie bestaat niet.

  Past op alle voertuigen.

  Intensiteit lichtbalk

  • Combo - bestaande uit 24 x 10° Spot Lens/Reflectoren en 16 x 20° Flood Lens/Reflectoren, produceert dit een licht om de bestuurder te helpen met zowel verbeterde verlichting op lange afstand als perifere verlichting.
  • Gegoten aluminium eindkappen onder hoge druk bevatten een Gore® ontluchtingsfilter, waardoor de interne lucht kan uitzetten en inkrimpen tijdens temperatuurschommelingen, zonder dat er water of stof kan binnendringen.
  • Montagesets zijn verkrijgbaar voor drie verschillende buisdiameters (47,6 mm, 60,3 mm, 76,1 mm) en zijn speciaal ontworpen om op ARB pushbars te passen. De unieke bevestigingen zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium met roestvrijstalen bevestigingsmiddelen en zorgen voor een stevige klem tussen de lamp en de buis, waardoor trillingen en bewegingen tot een minimum worden beperkt. Er is ook een montageset voor voetstukken verkrijgbaar voor montage op bullbarpanelen of daken.
  • Elke lamp is bevestigd met roestvrijstalen bevestigingsmiddelen van hoge sterkte, die superieure sterkte bieden, ongeacht de wegomstandigheden. Bij de buismontagesets zijn alle bevestigingen verzonken in de klem, waardoor de veiligheid nog verder wordt vergroot.

  Koeling:

  Het grote aluminium extrusiehuis fungeert als koellichaam om de warmte van de elektronica weg te leiden van de LED-array, waardoor de efficiëntie en levensduur van de lichtbalk toenemen.

  Beveiliging:

  Elke lamp wordt via de montagesets (pushbar en voetstuk) aan het voertuig bevestigd met unieke ARB sabotagebestendige veiligheidssluitingen. Bij de buismontagekits zijn alle bevestigingen verzonken in de behuizing van de montageklem (zoals afgebeeld), waardoor de beveiliging nog verder wordt verhoogd.

  Geavanceerde afdichting:

  Tussen de polycarbonaatlens en de geëxtrudeerde aluminium behuizing zit een unieke rubberen afdichting. Samen met een Gore® ontluchter en afgedichte Deutsch elektrische aansluitingen zorgt dit voor een waterdichte en stofdichte afdichting, waardoor de lamp een IP68-classificatie behaalt - wat bescherming tegen binnendringen van stof en onderdompeling tot 3 meter betekent.

  Heldere behuizing: Vervaardigd van 3,5 mm spuitgegoten polycarbonaat en voorzien van een harde coating tegen krassen en UV-straling. De doorzichtige kap uit één stuk wordt standaard gemonteerd en biedt de ultieme bescherming tegen stoten. Omdat hij 100% optisch helder is, heeft hij geen invloed op de lichtopbrengst.

  OPMERKING: Als accessoire is er ook een reeks gekleurde afdekkingen verkrijgbaar.

  Verdere productkenmerken:

  • Gebouwd van corrosiebestendige materialen, de aluminium behuizing is afgewerkt met een textuur polyester poedercoating die de ISO7253, 3000 uur zoutsproeitest doorstaat.
  • Er is een nieuwe kabelboom ontwikkeld met waterdichte Deutsch-stekker voor aansluiting op deze ARB-lichtbalk. De kabelboom heeft één kabel en is geschikt voor maximaal 240 W. De kabelboom bevat een opbouwschakelaar met LED-indicator, een zwaar belastbaar 30-amp relais, bevestigingsmateriaal en montage-instructies.
  • Een verlengkabel van 5 m voor montage op moeilijk bereikbare plaatsen (zoals dakdragers) is optioneel verkrijgbaar.

  Dit product past op alle types voertuigen.