Base Rack ARB Hi-Lift Jack™ Houder ( Premium )

https://www.orionautomotive.com/web/image/product.template/3698/image_1920?unique=3cccb04 InStock

EAN: 9332018068774

€ 79,30 excl. BTW € 95,95 incl. BTW 79.30 79.3 EUR € 79,30 excl. BTW
€ 0,00
Not Available For Sale

  Deze combinatie bestaat niet.

  Past op alle voertuigen.

  Base Rack Accessoires– Hi-Lift Jack™ Houder

  De unieke zwaluwstaartvormige extrusie strekt zich uit over de volledige omtrek van het BASE Rack en langs elke rand van de interne balken en biedt eindeloze montage- en bevestigingsmogelijkheden.
  In tegenstelling tot traditionele dakdragers verzamelt het BASE Rack zwaluwstaartprofiel geen stof of vuil. Elk BASE accessoire of armatuur kan op het rek worden bevestigd met een eenvoudige klembevestiging, inclusief grotere hardware zoals Hi-Lift krikbevestigingen, rollers, bergingsborden en zelfs een BASE Rack aangepaste lichtbalk.

  Houders voor Hi-Lift Jack™

  Een off road krik is de beste vriend van een 4WDer. Als u op de baan bent, wilt u gemakkelijk bij uw krik kunnen en de Hi-Lift™ krikhouder zorgt ervoor dat u uw krik altijd bij de hand hebt. Verkrijgbaar in Classic design (voor eenvoudige bevestiging van de krik) of Premium design (voor snelle ontgrendeling en extra veiligheid).

  Premium

  De Premium krikhouder heeft twee scharnierende houders die de krik aan het rek bevestigen en die kunnen worden geopend terwijl de krik erin rust. Er zijn ook voorzieningen voor een hangslot om de krik aan uw voertuig te bevestigen. Net als de Classic kan de Premium krikhouder met de voet omhoog of omlaag worden gemonteerd en is hij in hoogte verstelbaar.

  Premium houder kenmerken:

  • Voor eenvoudige montage van een Hi-Lift Jack™ op uw Base Rack
  • Kan overal aan de zwaluwstaartbaan worden bevestigd
  • Gemaakt van sterk, gepoedercoat staal
  • Voorziening voor hangslot voor extra veiligheid
  • Snel laden en lossen van de krik

  Dit product past op alle types voertuigen.