Sidebars Citroën Jumper

Voorkom kostbare carrosserieschade met stijlvolle sidebars voor de Citroën Jumper. In ons goedgevulde assortiment vind je altijd een model dat past bij je smaak. Dus waar wacht je op? Bestel direct!

Vanaf € 379,50 excl. BTW
€ 459,20 incl. BTW 379.50 EUR
Vanaf € 465,00 excl. BTW
€ 562,65 incl. BTW 465.00 EUR

Kwaliteit die je van https://vooruwbus.nl/ mag verwachten

Als toonaangevende leverancier van Citroën Jumper accessoires zetten we vol in op kwaliteit. Onze onuitputtelijke drang naar verbetering zie je ook terug in onze RVS sidebars. Dit mag je verwachten:

We gebruiken het allerbeste .304 RVS

Zeker voor beschermende Citroën Jumper sidebars geldt: de accessoire functioneert beter als je hoogwaardig materiaal gebruikt. Daarom maken we de buizen van het best mogelijke .304 roestvrij staal. Hierdoor slagen onze sidebars met een wanddikte van 2 mm moeiteloos voor de strenge producttesten van de Duitse keuringsinstantie TÜV/abe. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen.

Het oog wil ook wat

Onze Citroën Jumper sidebars krijgen een prominente plek aan je bedrijfswagen. Daarom steken onze designer veel tijd in de visuele afwerking van de buis. Dus geef je de voorkeur aan glanzende bars met smetteloos dichtgelaste uiteinden? Of wil je juist een matte buis, afgesloten met een robuuste kunststof dop? Het kan allemaal. 

Met steps stap je veilig in

Als je een Citroën Jumper sidebar monteert, gebruik je hem natuurlijk ook als voetensteun. Daarom rusten we je nieuwe sidebar graag uit met een smalle opstap. Je hebt twee opties. We leveren ten eerste bars met ingezonken voetsteunen. Daarnaast kun je losse steps bijbestellen, die je gemakkelijk vastnagelt bovenop de buis. In beide gevallen krijg je sowieso meer grip bij het in-en uitstappen. Zeker in natte weersomstandigheden.

Controleer de afmeting van je bus

Bestel sidebars die overeenkomen met de lengte van je Jumper. Zo krijg je de best mogelijke carrosseriebescherming en bevestig je het montageframe eenvoudig aan de aanwezige montagepunten in het chassis. Twijfel je over de juiste lengtevariant? Meet dan de wielbasis of totale lengte op van je bedrijfswagen en zoek de corresponderende sidebarlengte op in de onderstaande tabel. Een kleine moeite, die je een hoop gedoe bespaart. Dus pak je rolmaat erbij en meet op.


Wat moet je opmeten?


Kies L1 bij:

Kies L2 bij:

Kies L3 bij:

Meet de totale lengte op van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper.

4963 mm

5431 mm

5998 mm – 6363 mm

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

3000 mm

3450 mm

4035 mm


Zelf monteren of uitbesteden?

Staat de pakketbezorger voor de deur? Pak dan je gereedschapskoffer erbij voor een efficiënte doe-het-zelf montage. Dankzij de duidelijke handleiding en meegeleverde bevestigingsmaterialen klaar je de klus binnen een uur. Loopt je agenda over met afspraken? Maak dan gebruik van onze montageservice. In onze werkplaats in Veghel bevestigen we Jumper sidebars tegen een messcherp tarief. Interesse? Plan dan vandaag nog je bezoek via ons serviceteam. Tot snel!

Snelle bezorging en langdurige garantie

Bestel je Citroën Jumper sidebars bij https://vooruwbus.nl/? Dan krijg je onze uitstekende service er gratis bij. Wat denk je van een snelle bezorging, een coulant retourbeleid en onovertroffen garantievoorwaarden? Bovendien helpen we je graag verder met raad en daad. Dus heb je een vraag of wil je advies over het beste accessoirepakket voor jouw klus? Neem gerust contact op, we staan voor je klaar.