Sidebars Fiat Doblo

Ben je op zoek naar nieuwe sidebars voor je Fiat Doblo? Maak dan kennis met ons veelzijdige sidebar assortiment. Je monteert een accessoire van topklasse. Dat geldt zowel voor de styling als de bescherming. Dus waar wacht je op? Bestel direct!

Vanaf € 442,50 excl. BTW
€ 535,43 incl. BTW 442.50 EUR

Daarom kies je voor onze sidebars

Als toonaangevende leverancier van robuuste Fiat Doble accessoires zetten we compromisloos in op kwaliteit. Deze instelling heeft geresulteerd in een zeer complete RVS sidebars. Dit mag je verwachten:

Bescherming met kwaliteitszegel

Iedere Fiat Doblo sidebars die onze ontwerpstudio uitrolt, verzenden we linea recta naar de keuringsinstantie TÜV/abe voor een onafhankelijke producttest. Natuurlijk slagen onze rvs sidebars met vlag en wimpel. Het hoogwaardige .304 roestvrij staal, de buiswanddikte van 2mm en het vernuftige montageframe dragen allemaal bij aan een hoge waardering. Zo ga je gerust op pad.

Voor ieder wat wils

Een opvallende bedrijfswagen vraagt om een passende accessoire. Daarom leveren we verschillende eigenzinnige Fiat Doblo sidebars. Ga je voor een kaarsrechte buis met dichtgelaste afsluiting of vind je een lichte, naar de wielen afbuigende, knik mooier? Beide buisvarianten komen zowel in een matte als hoogglans gepolijste afwerking. Zo monteer je sidebars die perfect aansluiten bij je smaak. Dat zien we graag.

Bestel ook extra step

Natuurlijk gebruik je Fiat Doblo sidebars ook als opstap. Dus maak het jezelf gemakkelijk en monteer losse steps. Deze smalle instaptrede bevestig je bovenop de buis en biedt extra grip bij het in- en uitstappen. Gebruik je de Doblo voor personenvervoer? Overweeg dan treeplanken. Deze bieden iets minder bescherming dan sidebars, maar des te meer instapgemak. Ideaal voor minder mobiele passagiers.

Welke lengtevariant heb je nodig?

Wij produceren Fiat Doblo sidebars op maat. Bestel daarom een set die overeenkomt met de lengtevariant van je wagen. De L1 variant is voor standaard Doblo en de L2 variant hoort bij de Fiat Doblo Maxi. Twijfel je nog? Meet dan de wielbasis of totale lengte op van je wagen en zoek de corresponderende sidebarlengte op in onderstaande tabel. Een kleine moeite, die je een hoop gedoe bespaart.


Wat moet je opmeten?

Kies L1 bij:

Kies L2 bij:

De totale lengte Meet de totale lengte op van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper.

4406 mm

4756 mm

Wielbasis Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

2755 mm

3105 mm 

 

Zo werkt de doe-het-zelf montage

Het montageframe voor Fiat Doblo sidebars bevestig je gemakkelijk aan de originele montagepunten in het chassis. Een kwestie van de instructies volgen uit de meegeleverde montagehandleiding. De totale klus kost je hooguit 60 minuten. Heb je twee linkerhanden en ligt Veghel (Noord-Brabant) op de route? Rijd dan langs onze professionele werkplaats. Terwijl jij geniet voor een kop koffie zorgt een vakkundige monteur voor een soepele montage. Uiteraard tegen een messcherp tarief. Let op: plan wel je bezoek via ons serviceteam. Dan ben je direct aan de beurt.

Je komt voor een product, maar blijft voor onze service

Als je eenmaal klant bent bij https://vooruwbus.nl/ wil je nooit meer anders. Dat komt omdat je topkwaliteit krijgt. Dat geldt voor onze producten, maar ook voor onze service. Je profiteert bijvoorbeeld van snelle bezorging in Nederland en België, uitstekende garantievoorwaarden en een zeer coulant retourbeleid. Bovendien draaien we onze hand niet om voor een eerlijk advies. Zelfs als dat betekent dat we niets aan je verkopen. Dus brandt er een vraag op je lippen? Laat wat van je horen via e-mail of telefoon. Wij staan voor je klaar.