Sidebars Mercedes Citan

Bescherm de zijkant van je Mercedes Citan bestelbus tegen lak- en blikschade met ijzersterke sidebars. Zo voorkom je schade aan je bus en houd je je Citan in bedrijf. Daarnaast zorgen de sidebars er ook voor dat jouw Mercedes Citan er helemaal shined op de weg. Onderscheid jouw bedrijfswagen met die van je concurrent. Dat is toch een dikke upgrade nietwaar?

Vanaf € 335,00 excl. BTW
€ 405,35 incl. BTW 335.00 EUR
Vanaf € 352,00 excl. BTW
€ 425,92 incl. BTW 352.00 EUR
Vanaf € 465,00 excl. BTW
€ 562,65 incl. BTW 465.00 EUR
€ 325,00 excl. BTW
€ 393,25 incl. BTW 325.00 EUR

Wij presenteren met trots: onze RVS sidebars

Wij ontwikkelen al jarenlang sidebars voor de Mercedes Citan, een van de populairste bedrijfswagens in Nederland. Je hebt daarom keuze uit verschillende RVS sidebars die van elkaar verschillen op stilistische details. Hieronder leggen we uit wat je mag verwachten:

Ze voldoen aan de hoogste standaarden

Al onze sidebars voor de Mercedes Citan, met een wanddikte van 2 mm, zijn beloond met een Duits TÜV certificering. Dat betekent dat ze aan de hoge kwaliteitseisen voldoen van de gerenommeerde Europese keuringsinstantie. Niet vreemd, want de sidebars zijn vervaardigd uit .304 roestvrij staal en gemonteerd aan een meeverend montageframe. Hierdoor behoren ze tot de sterkste in de markt. Je kunt ze dus met een gerust hart monteren.

Ze mogen gezien worden

Het oog wil ook wat. Daarom werken we onze sidebars af met veel oog voor detail. Je hebt de keuze uit rechte en naar het wiel afbuigende buizen met een dichtgelaste of kunststof afsluiting. Daarnaast bieden we zowel matte, gepolijste als zwarte sidebars. En wil je buizen die passen bij de kleur van jouw bus? Vraag dan naar je mogelijkheden. In de meeste gevallen leveren wij de sidebar voor de Mercedes Citan in de gewenste kleurstelling.

Transformeer je sidebars in opstaptredes 

In de webwinkel kom je zowel losse steps als rvs sidebars met voorgemonteerde steps tegen. Met deze accessoire, specifiek ontwikkeld voor Mercedes Citan sidebars, transformeer je een gladde buis in een beschermende opstaptrede. Ideaal, want veilig instappen betekent ook minder blessures. Overigens leveren we ook zeer stijlvolle treeplanken. Deze bieden iets minder bescherming dan rvs sidebars, maar des te meer instapgemak. Aan jou de keuze.

Bestel sidebars voor de juiste wielbasis

Je schroeft het montageframe van een sidebar vast aan het onderstel van een Mercedes Citan. Aangezien de Citan in twee lengtevarianten komt, moet je sidebars in de juiste afmeting bestellen. Weet je niet of je voor L1 of L2 sidebars moet gaan? Meet dan de wielbasis of totale lengte van je bus op en match de resultaten met de cijfers uit onderstaande tabel. Een klusje dat je binnen een minuut klaart. Succes!

Wat moet je opmeten?

Kies L1 bij:

Kies L2 bij:

Meet de totale lengte van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper.

4321 mm

4705 mm

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

2697 mm

3081 mm 


Zelf monteren of uitbesteden? 

Sluit je de deur na de bezorging? Pak dan direct een moersleutel. In de verpakking vind je namelijk alle bevestigingsmaterialen en een to-the-point montagehandleiding. Als je handig bent klaar je binnen 60 minuten de klus. Staat je agenda helemaal volgepland? Besteed de montage dan uit aan Vooruwbus.nl. In onze werkplaats in Veghel bevestigen we alle Mercedes Citan accessoires die je bij ons bestelt. Heb je interesse? Plan dan je bezoek vooraf. Dan ruimen we tijd voor je in.

Service zit in ons DNA

Klanttevredenheid is voor ons een groot goed. Daarom zetten we graag een extra stap op servicegebied. Natuurlijk bezorgen we kosteloos je bestelling. Bovendien doen we niet moeilijk over een retourzending of vervanging van een product. Daar is de garantie immers voor. En wil je hulp bij het samenstellen van een accessoirepakket voor jouw Citan? Dan nemen we alle tijd voor een eerlijk advies. Je kunt ons tijdens kantoortijden bereiken via e-mail en telefoon. Tot hoors!