Sidebars Mercedes eVito

Bescherm de zijkant van je bedrijfswagen met onze oerdegelijke Mercedes eVito sidebars. Het maakt niet uit welk model je kiest, je monteert altijd een topaccessoire. Zowel op het gebied van styling als bouwkwaliteit. Ontdek dus snel alle modellen voor de eVito.

Vanaf € 320,00 excl. BTW
€ 387,20 incl. BTW 320.00 EUR
Vanaf € 465,00 excl. BTW
€ 562,65 incl. BTW 465.00 EUR

Onze rvs sidebars in een notendop

Wij presenteren een Mercedes eVito sidebars line-up die recht doet aan de professionele uitstraling van je bedrijfswagen. Wij zijn vooral trots op de volgende kenmerken:

Bescherming in iedere situatie

Mercedes eVito sidebars bieden dubbele bescherming. De buis vormt een eerste buffer en absorbeert, dankzij het ijzersterke .304 roestvrij staal, ieder licht contact. Daarmee voorkom je sowieso een gepeperde rekening van de garage. Bij hardere klappen komt het montageframe in actie. Het frame veert namelijk in als een harmonica, waardoor het chassis zoveel mogelijk wordt ontzien. Dankzij deze dubbele buffer slagen onze Mercedes eVito sidebars, met een wanddikte van 2mm, met vlag en wimpel voor de strenge producttesten van TÜV/abe. De gerenommeerde keuringsinstantie uit Duitsland. Een beter kwaliteitsstempel kun je niet krijgen.

De meeste keuze

Je bedrijfswagen is een rijdend visitekaartje. Het spreekt voor zich dat je Mercedes eVito sidebars bijdragen aan een professionele uitstraling. Daarom kies je bij https://vooruwbus.nl/ de afwerking die het beste aansluit bij je wagen. Passen matte of hoogglans gepolijste buizen beter bij de lak? En geef je de voorkeur aan een onopvallend dichtgelast uiteinde of kies je voor een opvallende dop als buisafsluiting. De keuze is aan jou. 

Monteer ook extra steps

Een sidebar is er eigenlijk niet voor bedoeld, maar nodigt er wel toe uit: de buis gebruiken als opstap naar de cabine en laadruimte. Maak het jezelf daarom zo gemakkelijk mogelijk en monteer een set steps. Deze kunststof opstaptrede is voorzien van antislipprofiel voor extra grip. Dat is wel zo veilig. 

Let op: check de lengte van je wagen

Wij bouwen onze Mercedes eVito sidebars op maat. Bestel daarom een model dat overeenkomt met de lengtevariant van je wagen. Mercedes biedt twee opties, een lang model (de L2) en een extra lang model (de L3). Twijfel je over de juiste afmeting? Meet dan de wielbasis of totale lengte op van je bus en zoek de corresponderende sidebarlengte op in onderstaande tabel. Een kleine moeite, die je een hoop gedoe bespaart.


Wat moet je opmeten?

Kies L1/L2 bij:

Kies L2 bij:

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

3200 mm

3430 mm 

Meet de totale lengte op van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper.

5140 mm

5370 mm


Maak gebruik van onze montageservice

Heb je de perfecte sidebars voor je Mercedes eVito gevonden? Bestel hem direct. Binnen enkele dagen staat een koerier voor de deur met je pakket. In de verpakking tref je alle benodigde montagematerialen en een to-the-point handleiding. Vind je zelf monteren teveel gedoe? Dan kun je ook gebruik maken van onze spotgoedkope montageservice. Terwijl jij geniet van een lekker bakkie, bevestigen onze professionele monteurs je eVito sidebars. Voordat je het weet zit je weer op de weg. Interesse? Plan dan je bezoek via ons serviceteam. En heb je een vraag of wil je advies over onze overige Mercedes eVito accessoires? Ook dan staan we voor je klaar. Tot snel!