Sidebars Opel Vivaro

Investeer in sidebars voor de Opel Vivaro en bescherm de zijkant van je wagen tegen kostbare lak- en blikschade. Je krijgt een product van topkwaliteit, zowel qua bescherming als uitstraling. Dus waar wacht je op? Ontdek snel alle RVS sidebars voor de Vivaro.

Vanaf € 379,50 excl. BTW
€ 459,20 incl. BTW 379.50 EUR
Vanaf € 345,00 excl. BTW
€ 417,45 incl. BTW 345.00 EUR
Vanaf € 465,00 excl. BTW
€ 562,65 incl. BTW 465.00 EUR
Vanaf € 465,00 excl. BTW
€ 562,65 incl. BTW 465.00 EUR

Ontdek onze verschillende rvs sidebars

We bieden een breed assortiment sidebars voor de Opel Vivaro. Een logisch gevolg van onze onuitputtelijke verbeterdrang. Daarom vertellen we je graag meer over de belangrijkste verschillen tussen onze producten. Zo mis je geen enkel detail bij de selectie van je rvs sidebars.

2 mm wanddikte voor optimale bescherming

Op kwalitatief materiaal moet je niet bezuinigen. Daarom zijn al onze sidebars gemaakt van hoogwaardig .304 roestvrijstaal. In combinatie met de wanddikte van 2 mm (& 1,5 voor het RS model met opstap), ben je verzekerd van een betrouwbaar stootkussen bij licht contact. En ook niet onbelangrijk, onze sidebars voor de Opel Vivaro veren mee bij hardere klappen, zodat het chassis van je wagen in tact blijft. Daar kun je op vertrouwen.

Ga je voor matte, gepolijste of zwarte sidebars

Je monteert slechts een half product als een sidebar er slecht uitziet. Daarom steken we veel energie in een smetteloze afwerking van de buizen. Dat begint bij de vorm. Ga je voor rechte en licht afbuigende Vivaro sidebars? En geef je de voorkeur aan dichtgelaste uiteinden of aan kunststof hoeken? Daarnaast wordt iedere sidebar voor de Opel Vivaro standaard geleverd in een matte, gepolijste of zwarte variant. Vind je deze kleuren te flets? Vraag dan of we je product kunnen voorzien van een coating in de gewenste kleur. Geen probleem bij Vooruwbus.nl.

Sidebars voor de Opel Vivaro bieden ook instapgemak

Door zijn positie tussen de weg en cabine worden sidebars vaak gebruikt als opstap. Maar een kale sidebar biedt weinig grip, zeker als hij is natgeregend. Bestel daarom losse steps. Deze smalle kunststof opstaptredes bevestig je bovenop de sidebar, zodat je veel meer grip hebt bij het instappen. Dat is wel zo veilig. En wil je nog meer instapgemak? Ga dan voor een stijlvolle treeplank, die vooral dient als instaptrede voor de cabine en schuifdeur aan de zijkant van de laadruimte.

Zo bepaal je de juiste lengtevariant

Bestel sidebars voor de Opel Vivaro die overeenkomen lengte van je bus. Zo weet je zeker dat je rvs sidebars kunt monteren aan de originele montagepunten op het chassis. Weet je niet zeker of je de L1, L2 of L3 variant rijdt? Meet dan de wielbasis of totale lengte van je bus op en match de uitkomst met de cijfers uit onderstaande tabel. Let op, als je in een L3 Vivaro rijdt heb je L2 sidebars nodig. Dat komt omdat de L2 en L3 zijn gebouwd op hetzelfde chassis.


Wat moet je opmeten?

Je hebt L1 nodig bij:

Je hebt L2 nodig bij:

Meet de totale lengte van je Vivaro, van voorbumper tot aan achterbumper.

4606 mm

4956 mm -
5308 mm

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

2925 mm

3275 mm 


Monteren is super eenvoudig

Pak je gereedschap erbij zodra de koerier vertrekt. Want onze sidebars voor de Opel Vivaro monteer je gemakkelijk zelf. Zeker als je de instructies volgt uit de meegeleverde montagehandleiding. Besteed je de klus liever uit? Rijd dan onze werkplaats in Veghel (Noord-Brabant). We monteren alle Opel Vivaro accessoires die je bij ons bestelt tegen een messcherp tarief. Heb je interesse? Plan dan een afspraak via ons serviceteam. Zo weet je zeker dat je direct aan de beurt bent. Tot snel!

Service waar je op kunt bouwen

Wij leggen je in de watten met onze uitstekende service. Wat denk je van snelle en gratis levering door heel Nederland & België, een spotgoedkope montageservice en de beste garantie en leveringsvoorwaarden van allemaal. Bovendien staat ons serviceteam tijdens kantoortijden klaar met raad en daad. Dus heb je een vraag of wil je advies over sidebars voor de Opel Vivaro? Laat dan wat van je horen via e-mail of telefoon. Tot hoors!