Sidebars Opel Vivaro-e

Ben je op zoek naar Opel Vivaro-e sidebars? Shop dan bij Veghel. Dankzij de uitstekende bouwkwaliteit en keuze uit verschillende modellen slaag je gegarandeerd. Ontdek dus snel het volledige assortiment Vivaro-e sidebars.

Vanaf € 379,50 excl. BTW
€ 459,20 incl. BTW 379.50 EUR
Vanaf € 465,00 excl. BTW
€ 562,65 incl. BTW 465.00 EUR

De kenmerken van onze Vivaro-e sidebars

Onze Opel Vivaro-e sidebars behoren tot de beste in de markt. Een logische conclusie als je de onderstaande productvoordelen bij elkaar optelt. 

De sterkste van allemaal

Wij gebruiken alleen het allerbeste .304 roestvrijstaal. Dit ruwe materiaal vormen we tot buizen met een ideale wanddikte van 2 mm. Hierdoor krijgt je Opel Vivaro-e sidebars die perfect beschermen bij licht contact. Voor de hardere klappen kun je vertrouwen op het vernuftige montageframe. De beugels veren namelijk in als een harmonica, waardoor het chassis zoveel mogelijk wordt ontzien. Mede door deze gelaagde bescherming worden al onze Vivaro-e sidebars beloond met een TÜV/abe certificaat. Een uitstekend kwaliteitsstempel.

De perfecte visuele match

Onze Opel Vivaro-e sidebars bieden allemaal dezelfde hoge kwaliteit, maar verschillen wel in de visuele afwerking. Zo monteer je altijd een buis perfect aansluit bij de uitstraling van je bedrijfswagen. Onze matte en hoogglans gepolijste rechte sidebars passen bijvoorbeeld perfect bij lichtgekleurde wagens met chromen accenten. En heeft je wagen een donkere kleurstelling? Overweeg dan de buizen met zwarte doppen, zodat de uiteinden van de sidebars natuurlijk overlopen in de lak. Het lijken kleine details, maar ze maken een wereld van verschil.

Monteer ook handige steps

Je kunt Opel Vivaro-e sidebars ook gebruiken als opstap naar de cabine en laadruimte. Zeker als je onze handige steps monteert. Want dankzij de geprofileerde kunststof opstappen krijg je veel meer grip. Zeker in nat weer. Vind je instapgemak eigenlijk belangrijker dan bescherming? Bekijk dan onze treeplanken voor de Opel Vivaro-e. Die zijn namelijk een stuk breder dan rvs sidebars, waardoor je veel ruimte hebt voor je voet. Een ideale service als je veel personen vervoert.

Bestel sidebars in de juiste afmeting

Voor een maximale bescherming maken we onze Opel Vivaro-e sidebars op maat van je wagen. Match daarom de sidebarlengte met de S, M of L afmeting van je bedrijfswagen. Twijfel je over de juiste afmeting? Meet dan de wielbasis of lengte op van je Vivaro-e en zoek de corresponderende sidebarlengte op in onderstaande tabel. Meet je de totale lengte op? Dan monteer je voor de L en M versie van je bus dezelfde sidebars. Dat komt omdat beide modellen gebouwd zijn op hetzelfde chassis.


Wat moet je opmeten?

Je hebt L1 nodig bij:

Je hebt L2 nodig bij:

Meet de totale lengte van je Vivaro, van voorbumper tot aan achterbumper.

4600 mm

4950 mm – 5300 mm

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

2925 mm

3275 mm 


Profiteer van onze montageservice

Bestel je Opel Vivaro-e sidebars bij Vooruwbus? Dan staat er binnen enkele dagen een koerier op de stoep. Bij de zorgvuldig verpakte accessoire vind je natuurlijk alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding. Hierdoor monteer je de gemakkelijk zelf. Besteed je de klus liever uit aan een ervaren monteur? Neem dan contact op met ons serviceteam. We plannen een afspraak in onze werkplaats in Veghel (Noord-Brabant). Terwijl jij geniet van een kop koffie gaan onze vakmensen aan de slag. Voordat je het weet zit je weer op de weg. En het tarief? Dat is natuurlijk messcherp. Wat wens je nog meer?

De lat ligt hoog

Als toonaangevende webwinkel steken we evenveel energie in onze service als ons productaanbod. Daarom profiteer je van een razendsnelle en kosteloze levering in België en Nederland, een spotgoedkope montageservice en uitstekende garantie -en retourvoorwaarden. Bovendien staan we voor je klaar met raad en daad. Dus wil je advies over de beste Opel Vivaro-e accessoires voor jouw klus? Neem dan gerust contact op. Tot snel!