Sidebars Peugeot e-Expert

Ben je op zoek naar sidebars voor de Peugeot e-Expert? Shop dan bij Vooruwbus.nl. Met keuze uit meerdere stijlvolle modellen van absolute topkwaliteit slaag je gegarandeerd. Dus waar wacht je op? Ontdek direct je mogelijkheden.Vanaf € 379,50 excl. BTW
€ 459,20 incl. BTW 379.50 EUR
Vanaf € 465,00 excl. BTW
€ 562,65 incl. BTW 465.00 EUR

De beste van allemaal

Als leverancier van robuuste accessoires streven we naar het allerhoogste. Deze ambitie vertaalt zich natuurlijk door naar onze Peugeot e-Expert sidebars, die we volledig in eigen beheer ontwerpen en produceren. Dit mag je verwachten:

Optimale bescherming in iedere situatie

Dankzij het hoogwaardige .304 roestvrijstaal, met een wanddikte van 2mm, behoren onze Peugeot e-Expert sidebars tot de beste van Europa. Dat maakt ze ideaal voor carrosseriebescherming bij licht contact. En is de klap harder? Dan is er altijd nog het vernuftige montageframe. Dat veert namelijk in als een harmonica bij hoge impact, waardoor het chassis zoveel mogelijk wordt ontzien. Door deze dubbele bufferbescherming slagen onze sidebars moeiteloos voor de grondige Duitse TÜV/abe keuringen. Wat wens je nog meer

Oog voor detail

Natuurlijk staat bescherming op de eerste plaats. Maar dat betekent niet dat we de visuele afwerking verwaarlozen. Integendeel. Pas de buis aan naar je smaak via de buisafwerking (in mat of hoogglans gepolijst) en buisafsluiting (dichtgelast of met een naar de wielen afbuigende kunststof dop). Zo passen de Peugeot e-expert sidebars perfect bij uitstraling van je bedrijfswagen. Precies zoals je het graag ziet.

Investeer in een set steps

Sidebars dragen met gemak het gewicht van een volwassen persoon. Gebruik ze daarom als opstap naar je cabine of laadruimte. Dat gaat nog beter als je ook investeert in een set steps. Deze kunststof opstaptredes met antislipprofiel zorgen namelijk voor extra grip in natte weersomstandigheden. Een slimme investering, al zeggen we het zelf.

Bestel Peugeot e-Expert accessoires in de juiste afmeting

Een belangrijke tip: match altijd de lengte van de Peugeot e-Expert sidebars met de afmeting van je bedrijfswagen. Alleen zo garanderen we een perfecte pasvorm. Je vindt als volgt de juiste sidebarvariant: meet de wielbasis of totale lengte op van je bedrijfswagen en zoek vervolgens de corresponderende sidebarlengte op in de onderstaande tabel. Een kleine moeite die je een hoop gedoe bespaart als je per ongeluk de verkeerde keuze maakt.


Wat moet je opmeten?

Kies L1/L2 bij:

Kies L2 bij:

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

4606 mm

4956 mm – 
5308 mm

Meet de totale lengte op van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper.

2925 mm

3275 mm


Monteren? Dat doe je gewoon zelf

Heb je Peugeot e-Expert sidebars gevonden die je maar wat graag monteert op je wagen? Bestel dan direct je gewenste set. Binnen enkele dagen staat er een koerier op de stoep met je pakket. In de verpakking vind je, naast het product, alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke doe-het-zelf montagehandleiding. Hierdoor monteer je de sidebars gemakkelijk zelf. Besteed je de klus liever uit? Ook geen probleem. Wij helpen je met alle liefde verder in onze professionele werkplaats in Veghel (Noord-Brabant). Uiteraard tegen een messcherp tarief. Interesse? Plan dan een afspraak via ons serviceteam. Onze professionele monteurs staan voor je klaar op het afgesproken tijdstip. Voordat je het weet zit je weer op de weg. Tot snel!