Sidebars Peugeot Expert

Peugeot Expert sidebars dienen als beschermend stootkussen aan zijkant van je wagen. Zo voorkom je kostbare lakschade en houd je de carrosserie als nieuw. Bovendien krijgt je wagen een dikke visuele upgrade dankzij de verschillende stylingopties. Was investeren altijd maar zo simpel.

Vanaf € 379,50 excl. BTW
€ 459,20 incl. BTW 379.50 EUR
Vanaf € 465,00 excl. BTW
€ 562,65 incl. BTW 465.00 EUR

RVS sidebars van ongeëvenaarde kwaliteit

We vergen het maximale van onszelf en onze materialen. Daarom krijg je bij https://vooruwbus.nl/ Peugeot expert sidebars van absolute topkwaliteit. Zowel qua design als bescherming. Dit mag je verwachten:

De beste bescherming in iedere situatie 

De meeste RVS sidebars zijn vervaardigd uit het allersterkste .304 roestvrij staal. Samen met de wanddikte van 2 mm en het vernuftige montageframe absorbeert je sidebars met gemak een lichte klap. Is de impact groter? Dan veert het montageframe mee als een harmonica, zodat het chassis van je wagen wordt ontzien. Daarmee krijg je de best mogelijk bescherming in iedere situatie. Precies wat je zoekt! 

Ze staan hun mannetje als styling accessoire

Hoewel bescherming op de eerste plaats staat, steken we veel energie in de visuele afwerking van onze Peugeot Expert sidebars. Dus ga je voor kaarsrechte of naar de wielen afbuigende buizen? Wil je puntgaaf dichtgelaste uiteinden of juist een opvallende kunststof dop? En geef je de voorkeur aan matte, hoogglans gepolijste of zwarte sidebars voor je Peugeot Expert? Het kan allemaal. Kortom: als je bij ons niet slaagt, slaag je nergens.

Gebruik je Peugeot Expert sidebars als opstap

Met onze steps voorzie je kale sidebars van een extra functionaliteit. Want dankzij de geprofileerde opstap stap je een stuk veiliger in. Zeker in natte weersomstandigheden. We bieden drie mogelijkheden. Kies uit sidebars met voorgemonteerde steps, losse steps die je bevestigt bovenop de buis of sierlijke treeplanken. In het laatste geval offer je bescherming op voor een veel bredere voetensteun. Zo zie je maar, we bieden een passende oplossing voor iedere vervoerssituatie.

Welke lengtevariant heb je nodig?

Je schroeft het montageframe vast aan de originele montagepunten in het chassis van je wagen. Bestel daarom Peugeot Expert sidebars in de juiste lengte. Weet je niet of je in een L1 (korte), L2 (normale) of L3 (verlengde) Expert rijdt? Meet dan de wielbasis of totale lengte op van je bus en zoek de juiste sidebarlengte op in de tabel hieronder. Let op: de normale en verlengde Expert zijn gebouwd op hetzelfde chassis. De L2 sidebar is daarom geschikt voor L2 & L3 modellen van de Expert.


Wat moet je opmeten?

Kies L1 bij:

Kies L2 bij:

Meet de totale lengte van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper.

4606 mm

4956 mm – 5308 mm

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

2925 mm

3275 mm 


Monteren en rijden maar

Vrijwel al onze klanten monteren hun Peugeot Expert sidebars zelf. Logisch, want je hoeft niet te boren in het chassis en ontvangt bovendien alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke instructiehandleiding bij je pakket. Binnen 60 minuten klaar je de klus. Vind je dit allemaal teveel werk of heb je twee linkerhanden? Zet dan onze monteurs aan het werk. Want voor een kleine vergoeding bevestigen we je Peugeot Expert sidebars in onze professionele werkplaats in Veghel (Noord-Brabant). Interesse? Prik snel een datum via ons serviceteam. Dan ben je direct aan de beurt op het afgesproken tijdstip. Tot snel!

Service waar je voor terugkomt

Wij steken net zoveel energie in onze service als in onze producten. Hierdoor profiteer je van een snelle en kosteloze levering in Nederland en België, uitstekende retour- en garantievoorwaarden en een spotgoedkope montageservice. Bovendien denken we graag met je mee over de beste Peugeot Expert accessoires voor jouw situatie. Dus wil je ons eens aan de tand voelen? Stel dan je vraag via e-mail of telefoon . Wij staan voor je klaar.