Sidebars Renault Kangoo

Voorkom kostbare carrosserieschade met onze oerdegelijke sidebars voor de Renault Kangoo. Een geliefde accessoire onder serieuze ondernemers, omdat hij je bedrijfswagen langer op de weg houdt. Dus waar wacht je op? Ontdek snel ons veelzijdige assortiment Kangoo sidebars.

Vanaf € 335,00 excl. BTW
€ 405,35 incl. BTW 335.00 EUR
Vanaf € 352,00 excl. BTW
€ 425,92 incl. BTW 352.00 EUR
Vanaf € 465,00 excl. BTW
€ 562,65 incl. BTW 465.00 EUR
€ 325,00 excl. BTW
€ 393,25 incl. BTW 325.00 EUR

Kangoo sidebars met statuur

De Renault Kangoo is al sinds haar introductie in 1997 een populaire bestelauto die laadvermogen koppelt aan ongeëvenaarde wendbaarheid. Uiteraard leveren we een breed assortiment rvs sidebars die passen bij het statuur van de bedrijfswagen. Dit mag je verwachten: 

Gemaakt van ijzersterk .304 RVS

Bezuinigen op materialen voor beschermende Renault Kangoo accessoires is wat ons betreft een doodzonde. Daarom vormen we onze sidebars uit het allersterkste .304 roestvrij. Vastgeschroefd aan een schokabsorberend montageframe bieden de rvs sidebars de best mogelijke bescherming. Mede hierdoor slaagt de accessoire, met een wanddikte van 2 mm, cum-laude voor de strenge producttesten van TÜV/abe. De gerenommeerde keuringsinstantie uit Duitsland. Een beter kwaliteitsstempel kun je niet krijgen.

Voor de fijnproevers

Onze Renault Kangoo sidebars sluiten naadloos aan bij het eigenzinnige ontwerp van je bestelwagen. Wat denk je bijvoorbeeld van de kaarsrechte buizen die zijn afgesloten met robuuste, naar de wielen krommende, kunststof doppen. Dat combineert perfect met de hoog opgetrokken zwarte bumper van de Kangoo. En houd je het liever ingetogen? Ga dan voor onze dichtgelaste buizen met een subtiele knik aan beide uiteinden. Bovendien komen beide modellen in een matte als hoogglans gepolijste variant. De keuze is werkelijk reuze

Met steps stap je gemakkelijk in

Natuurlijk gebruik je sidebars ook als opstap naar je cabine en laadruimte. Maak het jezelf daarom gemakkelijk en investeer in losse steps. Deze kunststof opstappen zijn voorzien van antislipprofiel, waardoor je meer grip hebt in natte weersomstandigheden. En wordt je helemaal enthousiast van instapgemak? Kijk dan ook eens naar onze treeplanken. Deze accessoire heeft een veel bredere opstap dan een sidebar, waardoor je alle steun krijgt die je nodig hebt. Aan jou de keuze.

Heb je L2 of L3 sidebars nodig?

De Renault Kangoo komt in twee afmetingen. De standaard L1 variant en de verlengde Kangoo Maxi (de L2 variant). Kies een sidebar die aansluit bij het lengtemodel van je wagen, zodat je zeker weet dat het montageframe past op het chassis. Twijfel je over de afmeting van je wagen? Meet dan de totale lengte of wielbasis op van je Kangoo en zoek de corresponderende sidebarafmeting op in onderstaande tabel. Veel succes!


Wat moet je opmeten?

Kies L2 bij:

Kies L3 bij:

Meet de totale lengte op van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper.

4321 mm

4705 mm

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

2697 mm

3081 mm 


Monteren? Gepiept binnen 60 minuten

Bestel je sidebars voor de Renault Kangoo bij https://vooruwbus.nl/? Dan staat er binnen enkele dagen een koerier op de stoep. In de verpakking vind je, naast je sidebars, een duidelijke handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Met een moersleutel erbij schroef je de rvs sidebars binnen 60 minuten muurvast. Vind je een doe-het-zelf sessie teveel werk? Besteed dan de montage uit aan onze professionele monteurs. Bel voor een afspraak met onze werkplaats in Veghel (Noord-Brabant). Terwijl jij wacht met een kop koffie gaan onze vakmensen aan de slag. Uiteraard tegen een messcherp tarief. 

Geniet van onze toonaangevende service

Wij leggen onze klanten in de watten. Dat begint met soepel bestelproces, gaat verder met een snelle bezorging en eindigt met uitstekende retour- en garantievoorwaarden. Bovendien helpen we iedereen die het wenst verder met een eerlijk advies. Zelfs als dat betekent dat we minder aan je verkopen. Wij vertrouwen er immers op dat je later weer bij ons terugkomt voor een volgende accessoire. Dus wil je een beroep doen op ons expertise? Neem gerust contact op via e-mail of telefoon. Tot snel!