Sidebars Volkswagen Caddy

Bescherm de carrosserie van je bedrijfswagen tegen kostbare krassen en deuken. Investeer in onze ijzersterke RVS sidebars voor de Volkswagen Caddy. Met 10 verschillende modellen zit er altijd een variant tussen die aansluit bij je smaak. Dat wordt een dikke upgrade!

Vanaf € 328,90 excl. BTW
€ 397,97 incl. BTW 328.90 EUR
Vanaf € 325,00 excl. BTW
€ 393,25 incl. BTW 325.00 EUR
Vanaf € 465,00 excl. BTW
€ 562,65 incl. BTW 465.00 EUR
Vanaf € 435,00 excl. BTW
€ 526,35 incl. BTW 435.00 EUR

Het grootste assortiment sidebars voor de Caddy

Wij bieden het meest veelzijdige assortiment Volkswagen Caddy sidebars van Nederland. Dat komt omdat onze producten verschillen op overwegend stilistische detail. Om je te helpen bij de selectie, zoomen we in op de onderscheidende productkenmerken van onze Caddy sidebars; de wanddikte en de afwerking van de buis.

Dikte van de buis

Wij bieden sidebars voor de Volkswagen Caddy in twee wanddiktes. De buizen met voorgemonteerde sidesteps zijn conform de marktstandaard 1,5 mm dik, alle andere modellen zijn 2 mm dik. Vanzelfsprekend biedt de variant van 2 mm meer bescherming. Sterker nog, onze sidebars van 2 mm zijn de sterkste die je kunt monteren. 

De afwerking van de buis

Een sidebar is net zo goed een styling product als een beschermende accessoire. Daarom werken we de buizen af met oog voor detail. Kijk bijvoorbeeld naar de afsluiting van de buizen. Je hebt de keuze uit een dichtgelaste sluiting, een naar de wielen afbuigende sluiting én een sluiting met aluminium hoek. Bovendien komen RVS sidebars in een matte en een gepolijste variant. En monteer je liever gekleurde of zwarte sidebars? Ook geen probleem. Neem contact met ons serviceteam en vraag naar maatwerk. Zo ontvang je unieke sidebars die helemaal zijn afgestemd op jouw smaak. Wat wil je nog meer?

Creëer een smalle opstap met sidesteps

Voor alle kale sidebars met een diameter boven de 60 mm leveren we steps als extra accessoire. Deze smalle kunststof opstaptredes bevestig je bovenop de sidebars, zodat je extra grip hebt bij het in- en uitstappen. Neem je een sidebars vooral voor het instapgemak? Bestel dan treeplanken. Deze zijn een stuk breder dan sidebars, waardoor je meer ruimte hebt voor je voeten.

Zo bepaal je de wielbasis van een Volkswagen Caddy

Je bevestigt onze sidebars voor de Volkswagen Caddy aan de originele montagepunten in het chassis. Bestel daarom RVS sidebars in de juiste afmeting. We bieden twee varianten, de L1 versie voor de Volkswagen Caddy en de L2 variant voor de Caddy Maxi. Weet je niet welke lengtevariant bij jouw wagen hoort? Meet dan de wielbasis of totale lengte van je bus en match de uitkomst met de cijfers uit de onderstaande tabel. Succes!


Wat moet je opmeten?

Je hebt L1 nodig bij:

Je hebt L2 nodig bij:

Meet de totale lengte van je Caddy, van voorbumper tot aan achterbumper.

4.500 mm

4.850 mm

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

2.680 mm

3.001 mm 


Gratis bezorging en eenvoudige montage

Bestel je sidebars voor de Volkswagen Caddy bij Vooruwbus? Dan bezorgen we binnen enkele werkdagen je pakket. Naast je accessoire ontvang je alle benodigde bevestigingsmaterialen en een kraakheldere montagehandleiding. De doe-het-zelf sessie neemt ongeveer 60 minuten in beslag. Vind je dit teveel werk? Besteed de klus dan uit aan onze professionele monteurs. We monteren je accessoires in onze werkplaats in Veghel (Noord-Brabant) voor een messcherp tarief. Interesse? Plan dan je bezoek via ons serviceteam. Tot snel!

Ervaar onze toonaangevende service

Wij zijn in 10 jaar uitgegroeid van kleine webwinkel tot toonaangevende leverancier van Volkswagen Caddy accessoires. Dat komt omdat we vol inzetten op service. Wij bezorgen in Nederland en België, onze montageservice is spotgoedkoop en ons retour- en garantiebeleid super coulant. Bovendien staat ons serviceteam altijd voor je klaar. Dus heb je een vraag over onze sidebars voor de Volkswagen Caddy? Neem dan gerust contact op. Tot hoors!