Sidebars Transporter T6

Wil je sidebars voor de Transporter T6 kopen? Ontdek dan de ijzersterke opties uit ons ruime assortiment. Je monteert een kwaliteitsproduct dat uitblinkt in bescherming en uitstraling. Bekijk ook onze nieuwste toevoeging: zwarte sidebars voor de T6.

Vanaf € 345,00 excl. BTW
€ 417,45 incl. BTW 345.00 EUR
Vanaf € 465,00 excl. BTW
€ 562,65 incl. BTW 465.00 EUR

Dat wordt een dikke upgrade

Met keuze uit 8 verschillende Transporter T6 sidebars vind je altijd een product dat aansluit bij je smaak. Omdat we overlopen van enthousiasme, vertellen we graag meer over de belangrijkste voordelen van onze rvs sidebars:

De sterkste van allemaal

Op onze producten kun je bouwen en dat geldt zeker voor onze Volkswagen Transporter sidebars. Iedere buis is gevormd uit .304 RVS met een wanddikte van 2 mm. Hierdoor wordt je carrosserie optimaal beschermd bij licht contact, terwijl de buis meeveert bij een zwaardere klap. Een cruciale eigenschap, want bij harde klappen kan het chassis verbuigen, met onherstelbare schade als gevolg. Dit wil je voorkomen.

Ga je voor matte, gepolijste of zwarte sidebars?

We werken iedere Volkswagen Transporter T6 sidebar af met oog voor detail. Van perfect afbuigende buizen en secure afsluiting van de uiteinden tot aan de afwerking van het RVS. Je hebt namelijk de keuze uit matte, gepolijste en zwarte sidebars voor de T6. Monteer je liever een accessoire met kleur op de wangen? Vraag dan of we je favoriete model kunnen voorzien van een coating. Omdat we onze sidebars in eigen beheer ontwikkelen, verkopen we zelden een nee.

Investeer ook in instapgemak

Onze steps bieden extra grip bij het instappen. Je monteert de smalle kunststof treden bovenop de Transporter T6 sidebars. Als alternatief leveren we ook sierlijke treeplanken. Deze bieden iets minder bescherming dan sidebars, maar zijn wel een stuk breder. Zo heb je alle ruimte voor je voeten. De keuze is aan jou.

Bestel T6 sidebars in de juiste afmeting

De Volkswagen Transporter komt van oudsher in twee lengtevarianten. Zoek daarom sidebars die overeenkomen met de lengtevariant van jouw bedrijfswagen. Twijfel je of je in een L1 of L2 versie rijdt? Meet dan de wielbasis of totale lengte op van jouw T6 en zoek de juiste sidebarlengte op in onderstaande tabel. Zo weet je zeker dat het montageframe past op de bevestigingspunten in het chassis van je wagen.


Wat moet je opmeten?

Je hebt L1 nodig bij:

Je hebt L2 nodig bij:

Meet de totale lengte op van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper.

4904 mm

5304 mm

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

3000 mm

3400 mm


Zo bevestig je onze rvs sidebars voor de Transporter T6

Dankzij de meegeleverde handleiding en alle benodigde bevestigingsmaterialen monteer je de sidebars voor de Transporter T6 gemakkelijk zelf. Je klaart de klus binnen het uur. Vind je een doe-het-zelf sessie te veel gedoe? Rijd dan langs onze werkplaats in Veghel (Noord-Brabant), tegen een scherp tarief monteren we alle Volkswagen Transporter T6 accessoires die je bij ons bestelt. Plan je bezoek vooraf. Dan ben je direct aan de beurt. Gegarandeerd. 

Ervaar onze 9+ service

De meeste bestellingen kunnen we uit voorraad leveren. Binnen enkele werkdagen staat er een koerier op de stoep met je pakket. Bovendien bieden we zeer coulante retour- en garantievoorwaarden en een spotgoedkope montageservice. Maar je wordt pas echt enthousiast van onze persoonlijke service. Dus heb je een vraag of over onze T6 sidebars of wil je advies over het beste accessoirepakket voor jouw bedrijfswagen? Laat het ons weten via e-mail of telefoon. Tot hoors!