Bushranger X-Jack airjack 750mm (voor maximaal 2 ton)

https://www.orionautomotive.com/web/image/product.template/3668/image_1920?unique=3cccb04 InStock

EAN: 9322046650010

€ 517,66 excl. BTW € 626,37 incl. BTW 517.66 517.66 EUR € 517,66 excl. BTW
€ 0,00
Not Available For Sale

  Deze combinatie bestaat niet.

  Past op alle voertuigen.

  Bushranger X-krik

  De Bushranger® X-Jack is een uitlaat krik noodhulpapparaat ontworpen om te helpen bij het redden van uw voertuig uit een scala van situaties. Het meest geschikt in zachte en onstabiele terreinen waar een handkrik of een potkrik ongeschikt kan zijn, zoals zand, modder of sneeuw. Dit bekroonde product heeft een lange geschiedenis en in de loop der jaren zijn er voortdurend ontwikkelingen en verbeteringen doorgevoerd. Het gepatenteerde dubbele oppompsysteem kan gebruik maken van de uitlaat van je voertuig, of van je draagbare luchtcompressor, om je voertuig op te tillen, terwijl je zelf de snelheid en mate van opblazen kunt bepalen.
  In de nieuwste versie (RJX01) is het Schrader-ventiel voor de compressoropblaasfunctie verplaatst van de behuizing van de X-Jack naar de slang. Deze nieuwe "compressoradapter" is een veilige, handige en innovatieve manier om de X-Jack met een luchtcompressor op te blazen zonder dat je in de buurt van de X-Jack zelf hoeft te zijn.
  De uitlaatslang is ook herzien met een nieuw hittebestendig rubberen inzetstuk, dat superieure bescherming biedt tegen schadelijke uitlaatgastemperaturen.

  Kenmerken:

  • Stabiel basisontwerp met unieke driehoekige voeten voor maximale grip op verschillende soorten terrein.
  • Harde bovenkant versterk met drie lagen PVC, voor minder risico op lekraken.
  • Compact en opvouwbaar voor eenvoudig opbergen in de stevige opbergtas.
  • Een dubbel oppompsysteem geeft je flexibiliteit. Je kunt oppompen m.b.v. een compressor of uitlaatgas.

  Ontworpen om je voertuig op te tillen en te helpen bij weggeraken uit verschillende situaties zoals zand, modder, sneeuw of zachte ondergrond. Met een totale hefhoogte van 75 cm en een totale hefcapaciteit van 2 ton. De X-Jack is de perfecte aanvulling op je bergingsinstallatie.

  OPMERKING: De uitlaat-opblaasfunctie van de X-Jack is niet geschikt voor voertuigen met een scherp gebogen uitlaat uiteinde of dubbele uitlaat. Voertuigen met een scherp gebogen uitlaat uiteinde zijn onder andere de Toyota Landcruiser 100-serie, Toyota Landcruiser 80-serie en de Nissan Patrol GU. Gebruik de meegeleverde X-Jack compressoradapter voor het opblazen.

  Dit product past op alle types voertuigen.