Compressor beugel, ARB

https://www.orionautomotive.com/web/image/product.template/3638/image_1920?unique=dcb0691 InStock

EAN: 9332018067234

€ 196,72 excl. BTW € 238,03 incl. BTW 196.72 196.72 EUR € 196,72 excl. BTW
€ 0,00
Not Available For Sale

  Deze combinatie bestaat niet.

  Past op alle voertuigen.

  ARB beugelcompressor

  Waar moet ik mijn ARB compressor monteren?
  Het monteren van compressoren in moderne voertuigen wordt steeds meer een uitdaging, omdat de motorcompartimenten van de huidige voertuigen niet veel ruimte bieden voor extra accessoires. Om dit tegen te gaan, heeft ARB een technisch geavanceerd, betrouwbaar en hoogwaardig montagesysteem ontwikkeld waarmee u uw ARB-compressor op de juiste manier in uw voertuig kunt integreren.

  Universeel compressor montagesysteem
  Met de universele compressorbeugel kunt u een CKMTA (dubbele compressor), CKMA (enkele compressor) of CKSA (alleen lockercompressor) compressor met optionele lockermagneten, snelkoppeling, schakelaar, distributieset (alleen CKMTA) en ARB LINX PRV op de beugel monteren en vervolgens de beugel op een geschikte plaats op het voertuig bevestigen. Een extra universele beugel maakt het ook mogelijk om de 4L ARB luchttank te monteren. Deze beugel is een perfecte oplossing voor gebruik in de opbergruimte van 4x4 en 4x2 voertuigen, onder de stoel en zelfs op de achterkant van SUV's waar de ruimte het toelaat.

  Montage
  De universele compressorbeugel bevat een uitgebreide installatiegids met gedetailleerde instructies voor het monteren van de CKMTA (twin) met verschillende accessoires, waaronder de ARB LINX PRV, compressorschakelaar, snelkoppeling en verdeelblokset. De instructies bevatten ook andere configuraties voor de montage van de luchttank en de CKMA (enkele) compressor. De instructies laten ook zien hoe de beugel in elkaar zit en wat mogelijke montagemogelijkheden in voertuigen zijn. Montagetijden variëren.

  Dit product past op alle types voertuigen.