Imperiaal Citroën Berlingo

Wil je een imperiaal kopen voor de Citroën Berlingo? Ontdek ons veelzijdige assortiment. Met keuze uit diverse rvs en aluminium modellen slaag je gegarandeerd. Dus waar wacht je op? Bestel direct.

€ 822,37 excl. BTW
€ 995,07 incl. BTW 822.37 EUR
€ 1.033,08 excl. BTW
€ 1.250,03 incl. BTW 1033.08 EUR
Vanaf € 835,09 excl. BTW
€ 1.010,46 incl. BTW 835.09 EUR
Vanaf € 1.060,50 excl. BTW
€ 1.283,21 incl. BTW 1060.50 EUR
Vanaf € 912,00 excl. BTW
€ 1.103,52 incl. BTW 912.00 EUR

Scoor een voltreffer

Natuurlijk monteer je het liefst een imperiaal die voorziet in al je vervoerswensen. Daarom wijzen we je in de goede richting met enkele doelgerichte adviezen. Tot je dienst.

Benut de beperkte dakbelasting

De maximale dakbelasting van een Berlingo is aan de lage kant. Wij adviseren daarom een relatief lichte aluminium imperiaal, zodat je de beperkte laadcapaciteit optimaal benut. Onze favoriet op dit moment? Het retestrakke zwarte model van RUUUD. Sterk en stijlvol.

Hoe duurzaam wil je het hebben?

Een aluminium imperiaal slijt nauwelijks dankzij een beschermende coating. Dit heeft natuurlijk een positieve invloed op de levensduur van je investering. Maar het kan altijd beter. Want de RVS optie is werkelijk onverwoestbaar. Door het slijtvaste .304 roestvrij staal overleeft onze RVS imperiaal met gemak de levensduur van je bus. Zelfs bij ruw gebruik. 

Uitstraling telt ook

De uitstraling van een bedrijfswagen vertelt veel over de ondernemer achter het stuur. Daarom speelt het design een belangrijke rol bij de samenstelling van ons assortiment. Van de hoekige vormen van een allround aluminum imperiaal tot aan het aerodynamische curves van een Aluminium Rack. Je hebt echt wat te kiezen. Sinds kort leveren we bovendien zwarte RUUUD imperialen voor de Citroën Berlingo. Wat wil je nog meer?

Bestel het juiste formaat

Belangrijk: bestel een Citroën Berlingo imperiaal die overeenkomt met de afmeting van je bus. Weet je niet welk formaat hoort bij jouw bedrijfswagen? Meet dan de wielbasis of lengte op van je bedrijfswagen en zoek de corresponderende imperiaallengte op in de onderstaande tabel. 
Check naast de wielbasis ook je type achterdeur. We leveren namelijk imperialen voor standaard deuren en een klep. In het laatste geval zijn de twee laatste spijlen van de accessoire verder naar voren geplaatst, zodat de klep helemaal naar boven klapt. Door deze aanpassingen zit er iets meer afstand tussen de dakrand en laadroller, waardoor je de roller niet optimaal kunt gebruiken. Laden en lossen is hierdoor een tikkeltje zwaarder.


Wat moet je opmeten?

Ga voor L1:

Ga voor L2:

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

2785 mm

2975 mm

Meet de totale lengte op van je bedrijfswagen. Van voorbumper tot aan achterbumper.

4403 mm

4753 mm


Accessoires voor een Citroën Berlingo imperiaal 

Met aanvullende accessoires haal je het maximale uit een Citroën Berlingo imperiaal. Zowel op het gebied van veiligheid als efficiëntie. Kies uit een:

  • Ladderklem: klem een ladder vast op je imperiaal met een stevige ladderklem.
  • Loopplank: met een loopplank dicht je de spijlen van een imperiaal af. Dit zorgt voor extra stabiliteit.
  • Buizenkoker: buizen en leidingen berg je veilig op in een buizenkoker. Beschikbaar in een uitvoering van 2 en 3 meter.
  • Dakdragers: heb je slechts incidenteel extra laadcapaciteit nodig? Overweeg dan onze dakdragers voor de Citroën Berlingo. Een imperiaal light, met dito prijskaartje.

Service uit het boekje

Bestel je een imperiaal voor de Citroën Berlingo bij Vooruwbus? Dan staat er binnen enkele dagen een de koerier op de stoep. Het enige wat je daarna nog moet doen is je imperiaal vastzetten op het dak. Vind je dit teveel gedoe? Plan dan een bezoek aan onze werkplaats in Veghel (Noord-Brabant). Onze professionals bevestigen je imperiaal tegen een messcherp tarief. Wil je eerst advies inwinnen over beste Berlingo imperiaal voor jouw situatie? Neem dan gerust contact op. Wij staan voor je klaar.