Imperiaal Fiat Ducato

Met een imperiaal voor de Fiat Ducato vervoer je gemakkelijk lange materialen op het dak van je bus. Zeker als je ook investeert in een aanvullende bevestigingssysteem. Ontdek dus snel alle combinaties.

Vanaf € 951,50 excl. BTW
€ 1.151,32 incl. BTW 951.50 EUR
Vanaf € 1.110,50 excl. BTW
€ 1.343,71 incl. BTW 1110.50 EUR
Vanaf € 321,38 excl. BTW
€ 388,87 incl. BTW 321.38 EUR
Vanaf € 945,50 excl. BTW
€ 1.144,06 incl. BTW 945.50 EUR
Vanaf € 1.137,05 excl. BTW
€ 1.375,83 incl. BTW 1137.05 EUR

Een imperiaal voor iedere klus

We bieden we een veelzijdige line-up Fiat Ducato imperialen, die uitblinken in specifieke vervoerssituaties. Zo monteer je een model die perfect aansluit bij je gewenste gebruik. Dit zijn je opties:

De krachtpatser

Ga je voor maximale laadcapaciteit? Bestel dan een RVS imperiaal gemaakt van oerdegelijke .304 roestvrijstaal. Dit is zonder twijfel de allersterkste imperiaal binnen ons assortiment. Bovendien komt het RVS model met enkele handige extra’s. Wat denk je van het ingetogen design, de handige ladderrol en een windgeleider die vervelend geruis voorkomt? Wat ons betreft de beste optie voor intensief gebruik.

De zwarte parel

Zoek je een Fiat Ducato imperiaal die past bij de donkere kleurstelling van je bus? Bestel dan een zwarte imperiaal. Een prima keuze dankzij het behoorlijke laadvermogen, de handige ladderrol en een gestroomlijnde spoiler die windgeruis beperkt. Maak hem wel regelmatig schoon. Want de zwarte imperiaal is gemaakt van staal en daardoor iets gevoeliger voor corrosie dan een model van RVS of aluminium.

De lichtgewicht

Vervoer je alleen een ladder op je Fiat Ducato imperiaal? Overweeg dan een Aluminium Rack. Met deze imperiaal ruil je overtollige laadcapaciteit in voor minder weerstand. Dit betaalt zich uit in een besparing op de extra brandstofkosten. Een perfecte investering voor de kostenbewuste ondernemer die zich prima redt met iets minder laadvermogen.

Het manusje van alles

Met een allround aluminium imperiaal krijg je het beste van twee werelden. Dit model is namelijk een stuk lichter dan staal, maar wel sterk genoeg voor zwaardere materialen. Je herkent de allrounder aan de rechthoekige vorm en de reflectoren aan de voorzijde. Een prima model voor regelmatig gebruik.

Fiat Ducato imperiaal accessoires

Vervoer je altijd dezelfde materialen? Zoek dan naar een bevestigingssysteem voor je terugkerende vervoersklus. Zo werk je een stuk efficiënter. Wat denk je van een:

  • Ladderklem: zet je ladder muurvast met een stevige ladderklem. Dat is wel zo veilig.
  • Loopplank: bouw de spijlen van je imperiaal dicht met een geprofileerde loopplank. Zo krijg je nog meer stabiliteit.
  • Buizenkoker: vervoer je regelmatig langwerpige objecten? Monteer dan een buizenkoker. Beschikbaar in lengtes tussen de 2 en 6 meter.
  • Trap: wil je de imperiaal optimaal indelen? Klim dan naar het dak van je Ducato met een stevige trap.

Welke afmeting heb je nodig?

Selecteer een imperiaal die overeenkomt met de afmeting van je bedrijfswagen. Twijfel je of je in de L1, L2, L3 of L4 Ducato rijdt? Meet dan de wielbasis of totale lengte op van je bedrijfswagen en zoek het bijpassende imperiaalformaat op in de onderstaande tabel. Een kleine moeite die je een hoop gedoe bespaart.


Wat moet je opmeten?

Kies L1 bij:

Kies L2 bij:

Kies L3 bij:

Meet de afstand tussen het middelpunt van de voorste wieldop en het middelpunt van de achterste wieldop.

3000 mm

3450 mm

4035 mm

Meet de totale lengte op van je bedrijfswagen, van voorbumper tot aan achterbumper.

4963 mm

5313 mm

5998 mm

 

Ons team staat voor je klaar

Heb je de perfecte imperiaal voor de Fiat Ducato gevonden. Bestel hem direct en ontvang binnen enkele werkdagen een volledig afgemonteerde accessoire (alleen het Aluminium Rack zet je zelf in elkaar). Het enige wat rest is de imperiaal vastzetten op het dak. Met extra hulp klaar je de klus binnen een half uur. Vind je dit teveel werk en ligt Veghel (Noord-Brabant) op de route? Rijd dan langs onze werkplaats. Terwijl jij geniet van een kop koffie monteren wij je accessoire. Uiteraard tegen een messcherp tarief. Interesse? Plan dan je bezoek via ons serviceteam. Tot snel!