Middenconsole Ford Transit Custom

Ben je op zoek naar een middenconsole voor de Ford Transit Custom? Shop dan bij Vooruwbus.nl. Met een twee op maat gemaakte modellen installeer je sowieso een topproduct. Dus kies je favoriete model en bestel direct.

Vanaf € 214,50 excl. BTW
€ 259,55 incl. BTW 214.50 EUR
Vanaf € 214,50 excl. BTW
€ 259,55 incl. BTW 214.50 EUR

Welke console past het beste bij jou?

Een Ford Transit Custom middenconsole komt in twee smaken: een luxe console met verfijnde afwerking en een allround model met efficiënt ingedeelde opbergruimte. Beide consoles zijn van uitstekende kwaliteit, maar verschillen wel op detailniveau. Dit mag je verwachten:

Hoe wil je de opbergruimte indelen

Zoek je simpelweg een console met een groot opbergvak? Neem dan de luxe Ford Transit middenconsole. De ruime centrale opbergruimte staat namelijk geheel tot je beschikking. En dankzij de uitklapbare bekerhouder en twee aflegvakken op de deksel liggen snacks, drinken en elektronica altijd binnen handbereik. Wil je ook opbergruimte voor je collega’s? Dan heeft de functionele middenconsole een streepje voor op de luxe variant. De opbergruimte is namelijk in de lengte verdeeld, zodat de bijrijder ook zijn papieren kwijt kan. Bovendien is de deksel uitgerust met vier bekerhouders. Perfect voor de ochtendkoffie, als je je collega’s meeneemt naar een vroege klus.

Kies je voor een slot of iets meer gebruiksgemak

De allround Ford Transit middenconsole is uitgerust met een degelijk slot. Daarmee berg je een dure laptop, telefoon of belangrijke papieren veilig op. De toevoeging van een slot komt echter met een klein ongemak. Omdat de deksel vastzit aan de console, klapt hij niet volledig open als de armsteun naar beneden staat. Dit betekent dat je eerst de armsteun omhoog moet klappen als je iets uit de console wilt pakken. Dat kan onhandig zijn als je onderweg bent. Deze extra handeling voorkom je overigens met de losse deksel van de luxe Transit middenconsole. Dit model biedt dus net iets meer gebruiksgemak. Waar ligt jouw voorkeur? 

Wat verwacht je van het design

Waar de zwarte allround Ford Transit Middenconsole onopvallend opgaat in het interieur van de cabine, springt de luxe console juist in het oog. De verfijnde afwerking zie je terug in zwarte kunstlederen bekleding aan de voorzijde, de vakkundig weggewerkte bekerhouder en de chroomkleurige sierlijsten rondom de deksel en aflegvakken. Voor de liefhebber van auto’s uit het hogere segment. 

Investeer in extra accessoires voor je cabine

Waarom zou je stoppen bij een middenconsole voor de Ford Transit als je bij https://vooruwbus.nl/ nog veel meer dikke accessoires vindt? Wat denk je bijvoorbeeld van de volgende toppers:

  • Zonneklep: met een zonneklep bescherm je jouw ogen tegen de felle zon. Zelfs als die heel laag staat. Dat is wel zo veilig.

  • Zijwindscherm: zijwindschermen beperken het windgeruis als je met open ramen rijdt. Een welkome accessoire op een warme zomerdag.

  • Imperiaal: vergroot de laadcapaciteit van met een veelzijdige Ford Transit Custom imperiaal. Check ook de aanvullende accessoires.

  • Sidebars: bescherm de carrosserie aan de zijkant van je bedrijfswagen met oersterke Ford Transit Custom sidebars.

Monteren? Gewoon zelf doen

Monteren doe je dankzij de meegeleverde handleiding en bevestigingsmaterialen gemakkelijk zelf. Binnen vijf minuten klaar je de klus. Vind je dit zelfs teveel gedoe? Plan dan een montageafspraak via ons serviceteam. Wij ontvangen je met open armen in onze werkplaats in Veghel (Noord-Brabant). Uiteraard tegen een messcherp tarief. En gaat er onderweg wat mis met je Ford Transit Custom middenconsole. Dan mag je altijd gebruik maken van onze ruimhartige retour- en garantievoorwaarden. Dat is de service die je van https://vooruwbus.nl/ mag verwachten.