Middenconsole Volkswagen Caddy

Ben je op zoek naar een afsluitbare Volkswagen Caddy middenconsole? Shop dan bij Vooruwbus.nl. Wij leveren niet alleen een no-nonsense console maar ook een complementaire armsteun. Dat wordt een dikke upgrade voor je cabine!

€ 108,90 excl. BTW
€ 131,77 incl. BTW 108.90 EUR
€ 258,00 excl. BTW
€ 312,18 incl. BTW 258.00 EUR

De kenmerken van onze Caddy middenconsole

Onze Volkswagen Caddy middenconsole levert wat je van hem verlangt. Hij biedt afsluitbare opbergruimte in de bestuurderscabine. Samen met de complementaire armsteun creëer monteer je voldoende praktische opbergruimte voor onderweg. Dit mag je verwachten:

Een ruim opbergvak met slot

Dankzij het ruime centrale opbergvak is er sowieso meer dan genoeg plek voor je papieren en elektronica. Bovendien is de console uitgerust met een stevig slot, waardoor je kostbaarheden veilig opbergt als je even weg bent van je Caddy. Hierdoor maak je een snelle autokraak en stuk minder aantrekkelijk. Een geruststellende gedachte. 

Complementaire armsteun

Ondersteuning voor je rechterarm is altijd welkom als je veel op de weg zit. Investeer daarom in onze comfortabele armsteun voor de Volkswagen Caddy. De armsteun is voorzien van een klep met daaronder een opvallend ruime opbergruimte. Zo heb je jouw lunch, drinken en telefoon altijd binnen handbereik. Ook onderweg. Hoe gemakkelijk wil je het hebben? 

De perfecte pasvorm

Wij maken onze armsteun en middenconsole voor de Volkswagen Caddy op maat voor je wagen. Zo garanderen we de perfecte pasvorm. En dankzij de meegeleverde montageframe en overige bevestigingsmaterialen plaats je de accessoires gemakkelijk zelf. Binnen vijf minuten klaar je de klus. Kom je de accessoires ophalen bij onze winkel in Veghel (Noord-Brabant)? Dan kun je ook gebruik maken van onze montageservice. Want in onze werkplaats monteren we alle accessoires die je bij ons besteld. Uiteraard tegen een messcherp tarief. Interesse? Plan dan een afspraak in via ons serviceteam. Tot snel!

Een brede line-up Caddy accessoires

Waarom zou je stoppen bij een Volkswagen Caddy middenconsole, als er nog veel meer dikke upgrades op je wachten in onze webwinkel. Wat denk je bijvoorbeeld van de volgende producten:

Zijwindscherm: rijd je graag met de ramen open op een zwoele zomerdag? Monteer dan zijwindschermen voor de Caddy. Deze voorkomen irritant windgeruis, waardoor je veel comfortabeler rijdt.

Imperiaal: vergroot de vervoerscapaciteit van je bestelwagen met een degelijke Volkswagen Caddy imperiaal. We bieden diverse modellen en een aantrekkelijke line-up met aanvullende accessoires.

Sidebars: monteer een van onze TÜV gecertificeerde sidebars en bescherm de carrosserie tegen kostbare krassen en deuken. Met afstand de populairste Caddy accessoires op dit moment.

Ervaar onze uitstekende service

Wij maken werk van onze service. We leveren bijvoorbeeld alle producten binnen enkele dagen uit eigen voorraad en ondersteunen bij de montage. En gaat er onverhoopt iets kapot? Dan kun je altijd terugvallen op onze coulante retour-en garantievoorwaarden. Bovendien staat ons serviceteam altijd voor je klaar met raad en daad. Dus wil je advies over het beste accessoirepakket voor jouw Volkswagen Caddy? Neem dan gerust contact op. Tot je dienst.