Stoelhoezen Vivaro Bestelbus

Bij Orion Automotive, ben je aan het juiste adres als je opzoek bent naar stoelhoezen van de hoogste kwaliteit voor jouw bedrijfswagen. Uit onze ervaring merken wij op dat onze klanten een bijzonder gevoel hebben voor hun bestelwagen. Dat gevoel bestaat onder andere uit zorg voor de mooie bus. Onze stoelhoezen bieden voor jou de uitkomst om jouw Citroën Berlingo bedrijfsauto er top te laten uit zien. Of je nu het interieur van jouw bestelwagen preventief wilt beschermen of nieuw leven wilt inbrengen, onze stoelhoezen doen het werk. Wij leggen jou graag alle voordelen uit.

Vanaf € 268,50 excl. BTW
€ 324,89 incl. BTW 268.50 EUR
Vanaf € 192,00 excl. BTW
€ 232,32 incl. BTW 192.00 EUR

Hoogwaardige Bescherming

Onze stoelhoezen bieden optimale bescherming tegen vuil, vocht en dagelijkse slijtage. Hierdoor blijven de stoelen van jouw bedrijfswagen langer in perfecte staat, wat de levensduur van je interieur aanzienlijk verlengt.

Stijl en Professionaliteit

Naast bescherming voegen onze stoelhoezen een stijlvolle en professionele uitstraling toe aan het interieur van jouw Vivaro Bestelbus. Met een breed scala aan ontwerpen en materialen is er altijd een hoes die past bij jouw smaak en bedrijfsimago.

Perfecte Pasvorm

Onze stoelhoezen zijn op maat gemaakt voor de Vivaro #TYPE. Dit garandeert een perfecte pasvorm, waardoor de hoezen goed blijven zitten zonder afbreuk te doen aan het comfort of de functionaliteit van de stoelen.

Waarom Kiezen voor Onze Stoelhoezen?

  • Het interieur van de Vivaro #TYPE ziet er weer uit als nieuw
  • De SKAI-lederen stoelhoezen zijn eenvoudig schoon te maken/houden
  • De stoelhoezen zijn TÜV en ISO 9001 gecertificeerd
  • Bieden extra zitcomfort door de 3 foamlagen en de perforaties in de rugleuning en zitvlak

Monteer zelf je stoelhoezen

De stoelhoezen zijn zelf te monteren als je handig bent. Om ze netjes en strak te monteren is het even hard werken om alles op zijn plek te krijgen. Houd er rekening mee dat er in sommige gevallen plastic zijkappen van de stoel tijdelijk verwijderd moeten worden voordat je de stoelhoezen kunt monteren. Geen paniek, alles wordt stap voor stap uitgelegd in de bijgeleverde handleiding. Deze handleiding is op jouw bedrijfswagen type geschreven. Mocht het niet lukken om de stoelhoezen zelf te monteren, besteed het dan uit aan een lokale garage of laat het door onze monteurs monteren in Veghel. Neem gerust contact op bij vragen of om een montage in te plannen!

Neem contact met ons op

Alle stoelhoezen voor bedrijfswagens kun je eenvoudig online bestellen op onze webshop. Heb je aanvullende vragen of wil je graag meer advies over onze stoelhoezen? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons. Wij staan voor je klaar!