Nieuw bedrijfspand


Update 17 juni 2023

NIEUWE WEBSITE

Op 17 juli is het dan zover, Orion 2.0 gaat de volgende fase in. Na de verhuizing naar ons nieuwe Europese hoofdkantoor gaat nu de volledig vernieuwde Orion webshop live.

We hebben met ons team de laatste maanden hard gewerkt om voor u de nieuwe Orion experience te optimaliseren. De webshop wordt tegelijk met ons nieuwe ERP systeem gelanceerd zodat wij u nog beter online en offline van dienst kunnen zijn.

Vind de gewenste accessoires nog sneller!

Al onze producten zijn nog makkelijker online te vinden door middel van een nieuw filter systeem, en u kunt met uw eigen login direct uw bruto en netto prijzen inzien. Heeft u het juiste product gevonden dan kunt u het direct bestellen, en wordt het snel geleverd zoals u van ons gewend bent. Een andere nieuwe aanpassing is dat u direct uw totale vrachtkosten ziet, ook als u het wilt laten dropshippen naar uw eindklant.

Uw inloggegevens

Uw huidige wachtwoord migreren we voor u naar onze nieuwe webshop zodat u direct gebruik kunt maken van de shop. Heeft u nog geen wachtwoord? Geen probleem! U kunt eenvoudig via de knop “aanmelden” een nieuw account aanmaken voor u en uw collega’s.  

Nieuwe artikelcodes

Ook worden al onze artikelcodes achter de schermen aangepast. Vrees niet; wanneer u momenteel gewend bent om met onze artikelcodes te werken kunt u deze voorlopig gewoon aan ons doorgeven. Wij zorgen ervoor dat deze worden omgezet naar de nieuwe codes. Alle EAN- en barcodes blijven uiteraard gelijk. Wilt u de lijst met oude en nieuwe artikelnummers, gecombineerd met EAN-codes ontvangen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wanneer een artikel niet (meer) in de lijst voorkomt, betekent dit tevens dat het betreffende artikel niet (meer) te bestellen is.

Mocht u ondanks onze zorgvuldige voorbereiding toch tegen een probleem aanlopen, dan kunt u onze medewerkers contacteren via ons mailadres info@orionautomotive.com of ons telefoonnummer 0413-352537, zodat wij u direct weer op weg kunnen helpen.

We hopen dat u net zo enthousiast wordt van de nieuwe webshop als wij! Bedankt voor uw voortdurende vertrouwen en we kijken ernaar uit om u op onze nieuwe shop te begroeten.  


Update 6 mei 2023

WE ZIJN VERHUISD!

5 mei 2023 zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie waardoor we in staat zijn onze klanten nog beter van dienst te zijn. 

Ons nieuwe adres is: Voltaweg 1, 5466AZ te Veghel. Naast ons adres blijven al onze bedrijfsgegevens ongewijzigd.

We kunnen niet wachten om de deuren voor iedereen te openen. Nadat de puntjes op de i zijn gezet, zullen we een open dag organiseren. Meer informatie volgt!


Update 10 juni 2022

BOUW NIEUWE BEDRIJFSPAND ORION AUTOMOTIVE BEGONNEN

Extra oppervlakte creëert ruimte voor internationale ambities

Heuglijk nieuws. 7 juni 2022 jongstleden zijn de werkzaamheden begonnen aan het nieuwe bedrijfspand van Orion Automotive. Het gebouw, aan de Voltaweg 1 in Veghel, biedt extra ruimte voor de opslag, verkoop en productie van het volledige Orion assortiment. Algemeen directeur Gerry Goormans is verheugd: “Orion groeit bijna letterlijk uit zijn voegen. Daarom snakken we naar extra ruimte en betere faciliteiten. Het nieuwe pand voorziet in deze behoeften, waardoor onze internationale groeiambitie alle ruimte krijgt. Dit wordt een flinke stap vooruit!”

Extra ruimte noodzakelijk
Al sinds haar oprichting in 1999 legt Orion Automotive mooie groeicijfers voor. In april 2020 is het bedrijf overgenomen. Onder de vleugels van de nieuwe eigenaar komt de groei in een internationale stroomversnelling. De eerste stappen zijn inmiddels gezet. Het assortiment is verbreed en het personeelsbestand dijt steeds verder uit. Door deze investeringen bieden de huidige panden in Veghel en Schijndel onvoldoende ruimte. Een flinke uitbreiding in het bedrijfsoppervlak is daarom noodzakelijk.

Goed zichtbaar vanaf de A50
Alle Orion Automotive bedrijfsonderdelen verhuizen naar het nieuwe pand met een totale oppervlakte van 5.500 m2. De zwarte loods van 4.500 m2 wordt volledig gereserveerd voor opslag-, distributie- en productie van het Orion assortiment. Uiteraard is goed nagedacht over de logistieke doorstroom. Zo is het magazijn verbonden met twee overdekte laaddocks voor vrachtwagens en een extra laadpoort voor bedrijfswagens. De overige ruimte (à 1.000 m2) komt volledig ter beschikking van de commerciële teams. Op de begane grond vindt u goed verlichte showroom, met daarboven twee verdiepingen met kantoor- en vergaderruimtes. Echt ieder team zet een ruimtelijke stap voorwaarts. Als bonus torent het pand 12 meter boven de grond uit naast de A50. Hierdoor is Orion niet te missen door de chauffeurs die aan 100 km/u voorbijrazen.

Meer comfort voor alle gebruikers
Eind 2021 heeft Orion Automotive architectenbureau Mamu ingehuurd. Zij kwamen al snel met enkele uitdagende schetsen. Het gekozen ontwerp verhoogt de efficiëntie van alle logistieke -en productieprocessen. Bovendien gaat de extra ruimte hand in hand met meer comfort voor klanten, medewerkers en leveranciers. Ook qua uitstraling slaat Manu architecten de spijker op zijn kop. De loods herkent u aan strakke zwarte gevels, met wit-oranje Orion logo als duidelijk herkenningspunt. Omdat de witte kantoorruimtes letterlijk uit het pand breken, ontstaat een spannend ruimtelijk effect. En betreedt u het Orion-terrein? Dan springt de showroom met metershoge ramen in het oog. Hierdoor is direct duidelijk waar u moet zijn, ook als hij het pand voor de eerste keer bezoekt.

Volg de voortgang via onze nieuwskanalen
Het nieuwe bedrijfspand wordt medio het 2de kwartaal van 2023 opgeleverd. De komende maanden houden we u via LinkedIn en onze nieuwsbrief op de hoogte over de voortgang. Uiteraard organiseren we een grand opening voor onze zakelijke relaties. Meer informatie hierover volgt zodra de definitieve opleverdatum bekend is.