Night Hawk 7" VLI series LED Drivinglight

https://www.orionautomotive.com/web/image/product.template/3614/image_1920?unique=3cccb04 InStock

EAN: 9322046211259

€ 310,68 excl. BTW € 375,92 incl. BTW 310.68 310.68 EUR € 310,68 excl. BTW
€ 0,00
Not Available For Sale

  Deze combinatie bestaat niet.

  Past op alle voertuigen.

  NIGHT HAWK VLI 7″ GROOT LICHT

  Bushranger® Night Hawk 7" VLI-serie LED-rijlampen zijn vanaf de grond ontwikkeld door een team van ingenieurs om een werkelijk uniek ontwerp te bieden dat prestaties, uiterlijk en bruikbaarheid naar een geheel nieuw niveau tilt. De gedurfde, moderne esthetiek bevat slimme koelkanalen die koele lucht rechtstreeks over het koellichaam leiden om de warmteafvoer van de LED's aanzienlijk te verhogen. Het Advanced Temperature Control System maakt gebruik van het superieure koelingsontwerp om de LED's op hun maximale potentieel te laten werken door de output te controleren en aan te passen aan de omgeving.

  Deze lampen zijn zo helder dat we ook een helderheidsregelaar hebben ingebouwd, waarmee de lichtintensiteit volledig kan worden geregeld in omstandigheden waarin te veel licht schadelijk kan zijn voor helder zicht. De helderheid wordt geregeld door ons baanbrekende, relaisvrije bedradingssysteem uit de VLI-serie, dat het eerste in zijn soort is en toonaangevend is op het gebied van eenvoudigere bedrading, eenvoudigere installatie, meer controle door de gebruiker en grotere betrouwbaarheid in vergelijking met traditionele systemen. DUURZAAM EXTERIEUR Hard gecoate polycarbonaatlens biedt langdurige krasbestendigheid en zorgt jarenlang voor maximale optische efficiëntie. UV-stabiele AkzoNobel poedercoating, polycarbonaat lens en afdekkingen garanderen duurzaamheid op lange termijn. ROBUUST GEBOUWD Drukgegoten aluminium behuizing en sterke, 4 mm dikke stalen beugel zijn zelfs bestand tegen de zwaarste circuits. 19 echte OSRAM LED's met hoog rendement voor ongeëvenaarde prestaties. 85W en 6.450 effectieve lumen per lamp.

  MODERN ELECTRONISCH DESIGN Ingebouwde transistorschakeling vereenvoudigt de installatie van de bedrading doordat er geen traditionele 12V-relais meer nodig zijn. PWM-dimfunctie voor helderheidsregeling met één draai aan de knop. (Bedradingssysteem apart verkrijgbaar) VERZEGELDE AFDICHTING Waterdicht en onderdompelbaar, IP67 en IP69K met echt GORE-ventilatierooster om de interne luchtdruk van de lamp te regelen. ACTIEF TEMPERATUUR CONTROLESYSTEEM Intelligente on-board bewaking van de LED-temperaturen, gecombineerd met het superieure koelingsontwerp zorgt voor maximale output in alle omstandigheden. SUPERIOR KOELING ONTWERP Grote luchtinlaten leiden koele lucht over het koellichaam voor ongeëvenaarde koeling efficiëntie, waardoor het gebruik van LED's met een hoger vermogen mogelijk is. LICHTGEWICHT ONTWERP Compact van formaat met een gewicht van slechts 1,7 kg. Perfect geschikt voor nudge bar en alternatieve installaties waar beperkingen gelden voor afmetingen en gewicht. VERANDERBAAR STRALINGSPATROON Clip-on/clip-off beschermkappen maken snel wisselen tussen stralingspatronen mogelijk. 1 x Spot, 1 x Flood inbegrepen.

  Kenmerken:

  • Vermogen: 85W
  • Stroomverbruik: 5,9A @ 14,4V
  • Spanningsbereik: 10 - 30 VDC
  • Type LED: 19 x originele OSRAM LED's
  • Lichtstroom: 6.450 lumen (effectief)
  • Kleurtemperatuur: 5700K
  • Stekker: Deutsch DT
  • Bedieningsstekker: 4-polig custom (gebruik met bedradingssysteem uit de VLI-serie, apart verkrijgbaar)
  • Gewicht: 1,7 kg
  • Conformiteit: CE, UNECE R10, IP67, IP69K, ROHS

  Dit product past op alle types voertuigen.