OSRAM LEDriving® REVERSING VX120S-WD

https://www.orionautomotive.com/web/image/product.template/2960/image_1920?unique=51f03d4 InStock

EAN: 4062172105736

€ 50,93 excl. BTW € 61,63 incl. BTW 50.93 50.93 EUR € 50,93 excl. BTW
€ 0,00
Not Available For Sale

  Deze combinatie bestaat niet.

  Notitie Het maximum aantal achteruitrijlampen op een auto of vrachtwagen mag niet hoger zijn dan 2.

  Past op alle voertuigen.

  Osram LED Reversing lights

  Meer zicht nodig aan de achterkant van je bedrijfswagen? Dan ben je bij Orion Automotive aan het juiste adres. De ‘Reversing lights’ achteruitrijlichten hebben een stralingshoek van 45 graden en bieden perfect zicht bij het inparkeren of achteruitrijden van de bestelwagen. LED Reversing lights komen in een rond of vierkant model. De specificaties van beide modellen zijn hetzelfde, het enige wat verschilt is de vorm. Aan jou de keuze welke het beste bij jou en de bedrijfswagen past. Let wel, officieel mogen maximaal twee Reversing lampen gemonteerd worden per bus.

  LED achteruitrijverlichting

  Regelmatig in de avonduren of op donkere plekken aan het werk? De LED Reversing lights maken het verschil op een onverharde weg, moeilijke bochten, achteruitrijden met een aanhanger of donkere hoeken. In het DIN-gecertificeerde laboratorium van Osram hebben de LEDriving achteruitrijlichten diverse duurzaamheidstests doorstaan. De bestendigheid tegen water, stof, schokken, warmte, kou en trilling is optimaal getest en daarvoor is de IP69K-beschermingsindex afgegeven.

  LED Reversing modellen

  Reversing LED verlichting
  • Reversing rond VX120R-WD schijnt tot ~36m, heeft 1100 hete lumen, stralingshoek van 45°, een nominaal ingangsvermogen van 15W, 12/24V, en een gewicht van 343g.
  • Reversing cube VX120S-WD schijnt tot ~36m, heeft 1100 hete lumen, stralingshoek van 45°, een nominaal ingangsvermogen van 15W, 12/24V, en een gewicht van 375g.

  De voordelen de LED achteruitrij lamp op een rij

  • ECE-gecertificeerd.
  • Geeft body aan de bedrijfswagen.
  • Zeer lange levensduur tot wel 5000 lichturen.
  • Maakt achteruitrijden in het donker een stuk makkelijker.
  • Leverbaar in rond of vierkant model.
  • Bestand tegen zware weersomstandigheden.
 • Ook te monteren op een vrachtwagen, terreinwagen, bouwterrein voertuig of landbouwvoertuig.
 • 5 jaar garantie.
 • Osram LED reversing verlichting monteren

  Uiteraard leveren wordt er bij een Reversing lamp alle montagematerialen en een duidelijke montagehandleiding geleverd. Zo monteer je de LED lampen gemakkelijk zelf op de achterkant van de bedrijfswagen.

  Laat je de montage liever over aan professionals? Neem dan contact op met een van onze medewerkers om een montageafspraak te maken. Onze monteurs monteren de LED verlichting graag voor je in onze.


  Dit product past op alle types voertuigen.