RUUUD vlakke LED laadruimteverlichting versie 30cm 12v +

https://www.orionautomotive.com/web/image/product.template/2976/image_1920?unique=3dc6555 InStock

EAN: 7434950720764

€ 27,52 excl. BTW € 33,30 incl. BTW 27.52 27.52 EUR € 27,52 excl. BTW
€ 0,00
Not Available For Sale

  Deze combinatie bestaat niet.

  Past op alle voertuigen.

  RUUUD LED armaturen

  Moet je vaak zoeken naar gereedschap of materiaal in de laadruimte van de bedrijfswagen? De RUUUD LED verlichting helpt je een handje. De LED armaturen verlichten de hele laadruimte waardoor jij je spullen weer kunt vinden. Door de bijgeleverde houders en diverse modellen kan de laadruimte verlichting op diverse ondergronden gemonteerd worden. Daarnaast zijn de RUUUD LED strips koppelbaar waardoor je zoveel licht kan creëren als je wilt. Een donkere laadruimte wordt verleden tijd!

  Laadruimte verlichting

  Het unieke systeem van de RUUUD LED lampen is dat je helemaal zelf kunt bepalen hoeveel licht je wilt, hoeveel lampen je nodig hebt en waar ze gemonteerd worden. De LED verlichtingen zijn namelijk leverbaar in plat of hoek model met een lengte van 30cm, 50cm of 100cm. Daarnaast leveren we bij Orion Automotive diverse kabels en koppelstukken om de strips te koppelen. RUUUD verlichting is speciaal ontworpen voor de laadruimte, wees dus niet bang dat ze niet tegen een stootje kunnen. Bij aankoop ontvang je zelfs standaard 3 jaar garantie!

  Advies aantal LED units/armaturen per soort

  • Mercedes-Benz Sprinter L2: 3x50cm (Bij een Sprinter kun je makkelijk tellen hoeveel LED armaturen je nodig hebt. Begin bij de eerste dwarsbalk met 1 LED armatuur dan sla je een dwarsbalk over, om vervolgens weer een LED armatuur te plaatsen, etc. etc. Het advies is dus dat je de LED armatuur op een dwarsbalk plaats om en om.)
  • Volkswagen Caddy en soortgelijke: 1 x 50cm of 2 x 30cm.
  • Ford Transit Custom en soortgelijke: 2 x 50cm of 3/4 x 30cm

  De voordelen de RUUUD LED verlichting lamp op een rij

  • 3 jaar garantie.
  • Voltage van 10-16V (12V).
  • Standaard met 0,5m kabel.
  • Keuze uit 30cm, 50cm of 100cm.
  • Straal patroon van 90 graden.
  • De LED strips zijn dimbaar.
  • Lichtkleur: Cool white.
  • Leverbaar in diverse vormen.
  • Te monteren op de hemel, vloer, zijwanden of hoeken van de laadruimte.
  • Bestand tegen een stootje.

  Koppelbare LED verlichting monteren

  Niet alle RUUUD LED koppelstukken zijn aan elkaar te koppelen. Let daarom op welke stukken je bestelt. Hoekstukken horen op hoek LED lampen, vlakke koppelstukken op vlakke LED lampen. Stap 1 voor de montage is het monteren van de LED armaturen. Begin bij de laatste LED lamp om vervolgens richting de stroombron te werken. Zo gebruik je de minste kabel en heb je geen bundel kabel te veel. Bij stap 2 verbind je de LED armaturen aan elkaar. Als laatst verbind je de hoofdkabel die van de LED verlichting afkomt met de stroombron. Dit kan de originele schakelaar zijn van de bedrijfswagen, maar ook een alternatieve stroombron.

  Vind je de montage te complex en laat je het liever aan de professionals over? Maak gerust een montageafspraak. Onze monteurs monteren de RUUUD LED verlichting graag voor je in onze werkplaats in Veghel.


  Dit product past op alle types voertuigen.