LINX interface, ARB voertuigaccessoire

https://www.orionautomotive.com/web/image/product.template/3676/image_1920?unique=3e3cecc InStock

EAN: 9332018047342

€ 547,84 excl. BTW € 662,89 incl. BTW 547.84 547.84 EUR € 547,84 excl. BTW
€ 0,00
Not Available For Sale

  Deze combinatie bestaat niet.

  Past op alle voertuigen.

  Wat is LINX?

  De volgende generatie 4×4 accessoires

  LINX is een unieke moderne controller die het dashboard ontmantelt en de bediening van voertuigaccessoires centraliseert door klassieke schakelaars, meters en monitoren te vervangen door één slanke en slimme bestuurdersinterface. Gebouwd op een uitbreidbaar platform, zal LINX uw on- en off-road rijervaring blijven ontwikkelen, zowel nu als in de toekomst.

  Ervaar totale controle

  Het uitrusten van een moderne 4×4 met diverse accessoires zoals rijverlichting, Air Lockers, dubbele accu's en luchtcompressoren kan al snel leiden tot een dashboard vol met moeilijk bereikbare schakelaars en een groot aantal meters en monitoren die ofwel tegen de voorruit zijn geplakt of in het dashboard zijn geboord - om nog maar te zwijgen over alle bijbehorende zekeringen en bedrading.

  LINX biedt een enkel bedieningspunt via het gebruiksvriendelijke mobiele touchscreen display met Bluetooth. Het mobiele LINX display wordt handig en onopvallend binnen handbereik van de bestuurder gemonteerd, terwijl de hoofdbedieningshub netjes uit het zicht onder het dashboard of de stoel ligt; het zorgt voor alle bedrading van de accessoires.

  Dit product past op alle types voertuigen.